zaterdag 13 juni 2020

Rookabri Keulen 4 x 2 m. met een kraan op de plek brengen


Rookoverkappingen en rook abri's

SKWshop, waarschijnlijk de sterkste speler in de markt in Nederland en België. Wekelijks leveren en plaatsen we rookoverkappingen. Het meest verkocht zijn onze Keulen-serie en onze voordelige Jena-overkappingen.

Onze Keulen ziet u bovenaan dit blog in de lucht hangen, we leveren deze hoogwaardig afgewerkte rookabri's in bijna iedere afmetingen en daarnaast in ral kleur naar keuze. Ook kunt u uw overkapping voorzien van; geïntegreerde verlichting, geïntegreerde zitbanken, en keramische zeefdruk (diverse patronen mogelijk).

De reden dat de hierboven afgebeeld overkapping in de lucht hangt is dat het voordeliger is om even een kraan in te zetten dan de overkapping als bouwpakket ter plekke op te bouwen.
Deze fraaie rookoverkappingen zijn voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten, naar keuze verlengd voor montage onder het maaiveld of standaard, voor montage op het maaiveld.
Op de plek zetten en vastschroeven maar :-)Onze rook abri Keulen met 2 van de genoemde opties, keramische zeefdruk en een deur van ESG gehard veiligheidsglas.


De eerder genoemde verrassend voordelige rook abri model Jena in de maxi uitvoering. Deze hebben we ook in een kleinere variant. Deze worden als bouwpakket geleverd, maar desgewenst verzorgen we ook de montage voor u. 


Nieuw!

Ook hebben we een nieuwe telg aan ons assortiment rookoverkappingen toegevoegd. Een mini-uitvoering van onze Keulen-overkappingen. De Keulen K1. Ook deze wordt volledig gemonteerd geleverd. We hebben deze nu in een 1 x 1 m. en in een 1.5 x 1.5 m. Ideaal als u maar weinig rokers heeft en u ze toch een nette plek met uitstraling wilt geven. Daarnaast is de kleinste ook ideaal als wacht huisje, schuilhokje voor uw portier bij een toegangspunt.

Onze nieuwste rookabri - wachthuisje Keulen model K1

Primeur voor SKWshop

SKWshop.nl, continu in beweging, nieuwe producten, productverbeteringen en meer.... En voor wie het vorige nieuwsblog nog niet gelezen heeft, afgelopen week hebben we onze nieuwe kantopsluiting voor voetbalvelden met rubbergranulaat geïntroduceerd. No Infill profielen van aluminium.
De 1e klant heeft al gekozen voor ons systeem, omdat we naast kwalitatief een topproduct in de markt gezet hebben, we ook nog eens moeiteloos met iedereen kunnen concurreren als het om de prijs en kwaliteit gaat. Over c.a. 4 weken monteren we dus het 1e voetbalveld en kunnen we de foto's op onze website en in de sociale media presenteren.

We hebben de stellige overtuiging dat als we het veld gereed hebben, er direct meer klanten zullen volgen. Topproduct voor een topprijs! Geleverd in lengtes van 6 meter, eenvoudige montage en maar liefst 10 jaar garantie!

Onze innovatieve aluminium kantopsluiting voor voetbalvelden met rubbergranulaat. Ideaal te combineren met ons reclamebord ophangsysteem PRODe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag :-)


*31(0)50286970
info@skwshop.nl

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

Ook zijn we afgelopen week begonnen met de bouw van een grote voetbalkooi - sportkooi met onze volledig gelaste voetbaldoel-basketbalcombinaties model VBC160. Ook deze foto's gaan we publiceren zodra we gereed zijnGeen opmerkingen:

Een reactie posten