zaterdag 6 juni 2020

Rubber gevuld kunstgrasveld bescherming

No Infill  (profielen)

Nieuw in het assortiment!
Aluminium kantopsluiting. Naast de kunststof kantplanken die we al hadden, nu ook aluminium profielen voorzien van rubber, om ervoor te zorgen dat de rubberen Infill van uw kunstgras de natuur/omgeving in komt.

No Infill profielen, geproduceerd van geprofileerd aluminium (extrusie-profielen) in lengtes van 6 meter, welke eenvoudig te koppelen zijn.
Naadloze en verrassend voordelige oplossing voor uw probleem.

Het profiel is zelf c.a 19,5 cm hoog en maar liefst 3 cm diep, aan de onderzijde zit een zeer degelijke rubberen flap. EPDM.
Totale hoogte boven de tegels, het maaiveld is dan c.a. 25 cm.

Montage
Dit kantopsluit-systeem is relatief eenvoudig zelf te monteren, onderling koppelen met de bijgeleverde koppelstukken en eenvoudig aan uw veldomheining te bevestigen. Maar ook wij kunnen dit vanzelfsprekend voor u verzorgen en ook hiervoor geldt: de prijs zal u aangenaam verrassen :-)


Milieuvriendelijk
De gebruikte materialen zijn 100% recyclebaar en voldoen daarmee 100% aan het Cradle to Cradle principe.

Garantie en duurzaamheid
We durven u maar liefst 10 jaar garantie te geven op deze aluminium kantopsluiting.


Combineren
Het mooiste van dit systeem is ook nog eens dat het gecombineerd kan worden met onze reclamebord-ophangprofielen PRO. U bent dan i.p.v. een onder- en bovenrails, alleen de bovenrails nodig. Waardoor u als overweegt uw reclameborden anders/netter te presenteren, weinig geld kwijt bent, voor een zeer professionele uitstraling, van uw sponsor-uitingen rond het veld.

Professioneel en eenvoudig
Reclamebord ophangsysteem PRO is nog altijd de mooiste manier om uw sponsorborden te bevestigen. "Twee vliegen in 1 klap :-)"
Zeer eenvoudig borden wisselen, voordelig, duurzaam en direct een professionele uitstraling op uw sportaccommodatie.Reclamebord ophangsysteem PRO, indien u onze No Infill profielen gebruikt, bent u voor uw sponsorborden alleen nog maar de bovenrails nodig 

Topproduct
We zijn trots dat we weer een topproduct aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. Voor ons is het nu zorgen dat u ons kunt vinden met dit product, zodat als e een bescherming voor uw rubberveld zoekt, ook een offerte bij ons opvraag, zodat u rustig de prijzen en de kwaliteit kunt vergelijken.

No Infill profielen - kantopsluiting voetbalvelden Vergelijkt u zelf de kwaliteit en de prijzen!


We sluiten dit blog/nieuws-item dus af met een paar mogelijke zoektermen die u in uw zoekbalk van uw browser zou kunnen intoetsen (voor u niet interessant, voor ons des te meer):  • Profielen voor kunstgras met rubber korrels
  • Rubber Infill Guard
  • Kantopsluiting
  • Aluminium kantopsluiting voetbalveld
  • Rubberen Infill bescherming
  • Kantplanken kunstgras voetbalveld met rubber
  • Aluminium opsluit-profielen kunstgrasvelden met rubber infill.
  • Hoe houd ik de rubberen korrels of infill op mijn veld?


Indien u interesse heeft, nieuwsgierig bent naar dit nieuwe innovatieve systeem, waarmee u uw rubberen infill op- de velden houdt, bel of mail ons dan of bezoek op onze website: No Infill profielen


De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag en vragen kosten u tenslotte niets.


SKWshop.nl - Continue in beweging
*31(0)502806970
info@skwshop.nl
Ikzelf als guard in het doel ;-)) Voetbaldoel TRD300, 3 x2m uit onze populaire TRD300-serie voetbaldoelen voor plein en straat.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten