dinsdag 4 augustus 2020

Aluminium voetbaldoelen

#voetbaldoel
Aluminium pupillendoel 5x2m Model JVD180, voor wie alleen het allerbeste goed genoeg isSKWshop, ook zeer sterk in aluminium voetbaldoelen. 
Van mini pupillendoelen 3 x 1m, pupillen voetbaldoelen 5 x 2 meter tot senioren (wedstrijd) voetbaldoelen.


Absoluut topkwaliteit!

Al onze voetbaldoelen zijn geproduceerd van zwaar geprofileerd aluminium, de mini doelen aluminium D80mm, met inwendig versterkte hoeken. De grotere doelen naar keuze aluminium ovaal 120 x 110mm. Of aluminium D118,5mm. Daarnaast zij alle verbindingen door en door gelast.


De sluitende inwendige hoekversteviging die we toepassen in onze aluminium voetbaldoelen.
 Netverbinding

We kunnen onze doelen voorzien van een nethakenloos doelprofiel, maar dit is prijzig, het standaard systeem dat we gebruiken (voordelig, netjes en bijzonder duurzaam) zijn netplaatjes. U legt het koord van het net in de gleuf van het doelprofiel, het plaatje erop, een kwartslag draaien en u heeft een degelijke, nette verbinding, zonder uitstekende delen.


De netplaatjes bevestiging, netjes toch? U kunt ook de open RAS nethaken van bestaande doelen, eenvoudig vervangen door deze netplaatjes. (Vierkantjes van 11mm). In die nieuwere doelen zitten H-plaatjes van 8mm.Altijd wel een mooie aanbieding!

We hebben altijd wel een paar super-aanbiedingen. Op dit moment is pupillen voetbaldoel model JVD150 Afmetingen  5 x 2 x 1.5m, zo'n top-aanbieding.
Geproduceerd van het eerder genoemde zwaar geprofileerde aluminium D80mm, compleet met net en nethaken al voor 595,00 ex btw.
Optioneel kunt u het doel voorzien van draagbeugels, wielen aan de achterzijde en als kruiwagen model. Een voetbaldoel voor voor een superprijs, waar u jarenlang plezier van heeft.


Aluminium voetbaldoel 5 x 2m JVD150. Top-aanbieding.
Mini pupillen voetbaldoelen

Ook hier hebben we altijd wel een mooi actie lopen.  Op dit moment onze JVD195 3 x 1m doelen. Kwalitatief het allerbeste dat de markt u te bieden heeft. Slechts 335,00 ex btw per stuk, compleet met net en nethaken. Ook leverbaar in diverse andere formaten, trainingsdoelen. Zie hier ons hele assortiment >  3 x 1 meter voetbaldoelen.

Seniorendoelen - wedstrijddoelen

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, van vaste P-doelen, WK-doelen tot verplaatsbare seniorendoelen. Bij ons geldt voor de vaste voetbaldoelen, altijd extra lange grondkokers, zonder meerprijs! Bekijk hier ons geheel assortiment senioren voetbaldoelen, de prijzen zullen u ook hier aangenaam verrassen, net als het ruime assortiment.


Voetbaldoel
Voetbaldoel met vrije netophanging model VD120. Slechts 1 van onze vele mogelijkheden
.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.SKWshop.nl - Buiten de sterkste

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten