zaterdag 29 augustus 2020

Pannakooi op tegelvloer


Pannakooi - pannaveld Premium 6 x 12m op tegelvloerPannakooien en speelvloeren


SKWshop, absoluut 1 van de sterkste spelers als het gaat om pannakooien en pannavelden op maat. Zeer veel mogelijkheden en bijzonder scherpe prijzen.
Iedere afmeting en wandhoogtes tot maar liefst 4 meter, basketbal, volleybal in uw kooi of een net erover, gaan probleem.


Speelvloeren

Vaak krijgen we offerte aanvragen waar er ook kunstgras gevraagd wordt, afhankelijk van de toepassing adviseren we dan zogenaamd voetbalgras, lange vezel of zandgevuld multiplay kunstgras, minder onderhoud en duurzamer, daarnaast is zandgevuld multiplay gras geschikt voor basketbal, omdat je dan nog een goede balstuit hebt.
Maar.... wat veel mensen niet weten is dat pannavoetbal, ontstaan in Suriname een vorm van straatvoetbal is en straatvoetbal speel je op een harde ondergrond...


Tegelvloer

Een goed gelegde tegelvloer is dus een uitstekende ondergrond voor een pannakooi. De voordelen zijn, voordelig, duurzaam en nauwelijks tot geen onderhoud. En geloof ons, uw leerlingen jeugd worden niet minder blij van een pannakooi op tegels. En uw kunt uw budget dan weer aan iets anders besteden. Uitzondering is natuurlijk de voetbalvereniging die naast het laten sporten/spelen van de jeugd, ook de selecties erop wil laten trainen, dan is kunstgras min of meer een must.


Deze hebben we afgelopen week in Houten geplaatst, een pannaveld uit onze Premium-serie op een goed gelegde tegelvloer. Keurig toch? De Premium-serie pannakooien en pannavelden, nog altijd de beste koop!


Pannakooi Premium met basketbal, als al geschreven, een tegelvloer is ook een uitstekende basketbal ondergrond

Voetbalkooi Premium bij Rapper Boef :-) Hier is dus bewust voor kunstgras gekozen omdat er ook echt op gevoetbald wordt.Als u overweegt een pannakooi of pannaveld aan te schaffen, neem dan altijd mee wat kunstgras in uw situatie toevoegt. We verdienen graag aan u, maar wel op een manier waar we zelf achter staan en indien iets niet nodig is in uw situatie of niets toevoegt, waarom zouden we u dit dan proberen te verkopen?De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste

*31(0)50 2806970
M: info@skwshop.nl

Meetingpoint rokersabri Paris

Afgelopen week hebben we weer een fraaie uitvoering van onze rookoverkapping Paris opgeleverd in Lelystad, volledig los van de inhoud van dit blog, willen we u de foto van het resultaat toch even laten zien. Ook als het om rookabri's en rookoverkappingen gaat, is SKWshop misschien wel de sterkste speler in Nederland en België.Onze rookabri Paris, elegantie ten top, hier uitgevoerd met geïntegreerde zitbanken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten