zaterdag 8 augustus 2020

Rokersoplossingen

rookabri
Onze rookabri's uit de Keulen-serie in diverse afmetingen, gereed voor montage bij de klant.


Onze Keulen-serie rookoverkappingen en rook-abri's, onverminderd de mooiste in hun prijsklasse. Indien de wagen op de plek kan komen tot een breedte van 2.2 meter en een lengte van 8 meter, volledig gemonteerd geleverd. Grotere leveren we in geprefabriceerde delen, welke eenvoudig in het werk (op locatie) aan elkaar geschakeld kunnen worden. En op moeilijk bereikbare plekken komen we met een bouwpakket of zetten we gewoon een kraan in :-).

Hoogwaardig en duurzaam
Deze overkappingen zijn voorzien van geïntegreerde hemelwaterafvoer. Gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld.

Montage
De staanders zijn voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten en kunnen eenvoudig vastgeschroefd worden. Hierbij heeft u de keuze uit staanders voor montage op het maaiveld of de uitvoering met verlengde staanders voor montage onder het maaiveld.
Naast onze prijspakker rookabri model Jena, is dit 1 van de hardlopers uit ons assortiment.

Combinatie fietsoverkapping rookoverkapping
Ook steeds vaker kiezen klanten voor een geïntegreerde oplossing, fietsoverkapping en rook-abri in 1.

fietsoverkapping - rookoverkapping
Afgebeeld een 5 x 2 meter uitvoering van rookoverkapping Keulen, met 3 meter als fietsoverkapping en 2 x 2 meter als rokersgedeelte.

rookabri
De eerder genoemde voordelige rookabri model Jena, hier afgebeeld in de Maxi uitvoering (lengte ca 3 meter). Ook in een kleinere 1.5. x 1.5 meter leverbaar. Naast model Keulen onze meest verkochte rookabri.  

De Keulen-serie en opties
Er zijn diverse opties mogelijk:
  • afsluitbare deur van ESG veiligheidsglas
  • geïntegreerde verlichting
  • wanden van trapeziumplaat i.p.v. gehard veiligheidsglas
  • staanders kunnen uitgevoerd worden in een standaard ral kleur naar keuze
  • ruim assortiment asbakken

Nog veel meer mogelijkheden
Naast de genoemde rook abri model Keulen en model Jena, hebben we nog zeer veel andere bijzonder fraaie mogelijkheden. En vooral als het om overdekt fietsparkeren gaat, fietsoverkappingen hebben we nog altijd onze super-aanbieding lopen.... Onze overkapping BF1000...


Onze BF1000 overkapping 
Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Kap en zijwanden afgewerkt met uv-bestendig slagvast polycarbonaat. IJzerdelen volbad verzinkt en desgewenst afgewerkt in een ral kleur van uw keuze.
Onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen. Ontwikkeld als fietsoverkapping, maar ook steeds vaker als rookabri ingezet en als combinatie van fietsoverkapping en rookoverkapping, zie afbeelding helemaal onder aan dit blog).SUPERDEAL!

De 3 meter uitvoering van deze fietsoverkapping, inclusief transport, inclusief montage en prefab funderingen, voor slechts 2.445,00 ex btw 
(Deze overkapping wordt als eerder benoemd, ook steeds vaker als rookabri ingezet op bedrijventerreinen).
fietsverkapping
Fietsoverkapping BF1000, lengte 3 meter uitgevoerd in diepzwart ral 9005


Ons gehele assortiment
Voor al onze rokersoplossingen  zie > rookoverkappingen en rokersabri's
Voor al onze oplossingen voor droog fietsparkeren zie> fietsoverkappingen
*Voor beide geldt, zeer veel mogelijkheden en voor iedere smaak en ieder budget wel een oplossing.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes, Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste

*0031(0)502806970
M: info@SKWshop.nl
Overkapping BF1000, lengte 6 meter. Hier uitgevoerd in diepzwart, waarvan 3 meter gebruikt wordt als rokersabri en 3 meter als fietsoverkapping.Tevens is deze voorzien van onze parkbank Danielle zonder rugleuning, gecoat in dezelfde kleur als de overkapping.Geen opmerkingen:

Een reactie posten