donderdag 17 december 2020

Kleine kantoorunits en kassaunits

 

Kleine kantoorunit 2x2m Model VC


Kantoorunitspecialist.nl

Voor ieder huisvestingvraagstuk een passende oplossing. Voor de binnen en buitenruimte. Maatwerk - vakwerk. Ook zeer sterk in zogenaamde kleine kantoorunits. 
Indien de wagen op de plek kan komen, volledig gemonteerd/sleutelklaar bij u geleverd. We kunnen deze zelfs sleutel klaar leveren tot een lengte van 9 meter en een breedte van 3 meter. (Speciaal transport). Direct naar de website, zie alle kantoorunits van kantoorunitspecialist.nl

Afmetingen:
Deze mobiele kantoorunits zijn leverbaar vanaf uitvoering 1.2 x 1.2 meter (de kleinste uitvoering).  Deze worden vaak ingezet als kassa unit - kassahuisjes. Deze kleine kantoorunits kunnen van diverse opties worden voorzien:

  • LED
  • verwarming
  • airco
  • pc-aansluitingen
  • wandcontactdozen
  • enz, enz..


Bodem:
Voor de vloer heeft u de keuze uit de kleur grijs of antraciet. Een degelijke pvc vloer, verlijmd in banen.


Kleur-afwerking:
U heeft hierbij de keuze uit een groot aantal ral kleuren, waardoor u de kantoorunit perfect op uw smaak of huisstijl kunt laten aansluiten.


Eenvoudig te verplaatsen:
Indien u uw kantoorunit regelmatig wilt verplaatsen, kunnen we deze naar keuze voorzien van een heftruckvoorzienig of hijsvoorziening aan de bovenzijde. Gemak dient de mens :-).


Kantoorunit model VC. De kleinste 1.2 x 1.2 meter uitvoering. U ziet boven in de dakrand de hijsvoorziening.


Ramen en panelen:

U kiest zelf altijd het aantal gesloten panelen en het aantal panelen met raam   .
Voor de ramen heeft u dan weer de keuze uit:

  • gesloten ramen
  • kantel-kiepramen
  • schuiframen
Ook voor de deur heeft u de keuze uit, volledig gesloten of aan de bovenzijde een raam.


De kantoorunits voor de buitenruimte zijn volledig geïsoleerd en voorzien van thermopane beglazing, de units voor de binnenruimte zin voorzien van gehard ESG veiligheidsglas.  Ook kunnen we u geïsoleerde kantoorunits voor de binnenruimte leveren. Een geluidsreductie van maar liefst 35 decibel, een ideale oplossing voor bijvoorbeeld kantoorruimtes voor teamleiders, productieleiders, meetruimtes en operatorruimtes in lawaaiige productie-omgevingen. 


Degelijk Duits fabricaat, hoogwaardig afgewerkt en bijzonder degelijk en duurzaam> Dus ook voor kleine kantoorunits is kantoorunitspecialist.nl het juiste adres. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We komen graag met u in contact en informeren u graag.

www.kantoorunitspecialist.nl

T: 0031(0)502005347
M: info@kantoorunitspecialist.nl
Grotere units?
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, luxe kantoorunits, desgewenst voorzien van toiletgroepen, keukenblok, meerdere ruimtes en zelfs 2 of 3 verdiepingen. Zelfs complete campingwinkels, klaslokalen. U heeft hierbij de keuze uit onze W-serie, beste koop of het kwalitatieve topsegment de VC-serie. 


Kantoorunit inclusief door ons geleverd bordes afmetingen 14 x 4 meter
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten