maandag 7 december 2020

Parkbanken van regeneraat, de beste keuze!

 

Parkbank Bonn 180cm met rugleuning, zonder leuning al voor 214,00 ex btw


Parkbanken en picknicksets voor de buitenruimtes, die geen onderhoud nodig zijn, niet gaan rotten, splintervrij zijn en bovendien ook nog eens goed voor het milieu, doordat deze van 100% massief regeneraat geproduceerd zijn. (Volgens het Cradle to Cradle principe). Bovendien comfortabel zitten, en leverbaar zijn in zeer veel modellen, kleuren en uitvoeringen, waardoor er voor iedere smaak wel iets bij zit. En last but not least, ook nog een verrassend voordelig in vergelijking met andere parkbanken en picknicksets. 

Dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee. En eerlijk is eerlijk de klanten die voor producten uit deze lijn park- en straatmeubilair gekozen hebben, waren allemaal positief verrast over de geleverde kwaliteit........Omdat het gewoonweg niet duur is!)


Picknicksets model Londen, uitgevoerd in de kleur grijs, al vanaf 886,00 ex btw

Door de unieke samenstelling, hechten vuil en water zich niet aan deze banken en zijn daardoor tevens grafitti-proof. Een doekje erover met een beetje groene zeep o.i.d. en ze zijn weer brandschoon. We leveren al deze fraaie parkbanken en picknicksets inclusief grondverankering, zodat u deze desgewenst eenvoudig permanent op het maaiveld de ondergrond) kun bevestigen, maar montage door ons behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.


Parkbank Canvas model 360 met rugleuning in een particuliere tuin.

Picknickset Matrix in de openbare ruimte, elegant design, bijzonder fraai om te zien.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment parkbanken en picknicksets van massief regeneraat. Als u voornemens bent voor uw bedrijf, school, vereniging of gemeenten nieuw park- straatmeubilair aan te schaffen, is een product uit deze lijn gewoonweg een uitstekende keuze, u gaat hier geen spijt van krijgen... integendeel.  

Zie voor alle mogelijkheden > parkbanken en picknicksets van regeneraat


SKWshop.nl - Official dealer Govaplast


Uw raadgevend leverancier voort de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

*32(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Picknickset Oslo, veel verkocht voor schoolpleinenGeen opmerkingen:

Een reactie posten