donderdag 10 december 2020

Overkapping voor betaalautomaten?

Onze kleinste abri model K1, ingezet als overklapping voor betaalautomaten - parkeerautomaten


Kleine abri, model K1
Onze kleinst telg in het assortiment overkappingen, abri model K1. Afmetingen ca 1 x 1 meter. Zijwanden voorzien van ESG gehard veiligheidsglas en de profielen standaard gecoat in antraciet ral 7016.
Een zeer degelijke n duurzame constructie voorzien van voetplaten. U heeft hier de keuze uit voetplaten t.b.v. montage op het maaiveld of verlengde staanders (+200mm) voor montage onder het maaiveld. Onder de tegels of klinkerbestrating.

Het dak is van trapeziumplaat en de afwatering (hemelwaterafvoer) loopt via de gebitumeerde dakgoot, door gebitumeerde staanders en en een spuwer vlak boven het maaiveld.

Een abri die ontwikkeld is als wachthuisje, maar ook erg vaak verkocht wordt als kleine rookabri en nu ook als overkapping voor betaalautomaten en parkeerautomaten.


Overkapping van een betaalautomaat in Kerkrade


Leverbare afmetingen:
Naast de afgebeelde 1 x1 meter uitvoering is de K1 ook leverbaar in een 1.5 x 1.5 meter uitvoering. Deze kan zelfs voorzien worden van geïntegreerde zitbank.

Volledig gemonteerd geleverd:
Deze kleine abri's worden indien de wagen op de plek kan komen volledig gemonteerd geleverd en indien dit niet zo is, kunnen we deze ook als bouwpakket leveren.

Een super- overkapping voor een superprijs!
U heeft deze fraaie, duurzame kleine overkapping al voor 1.252,00 ex btw en transportkosten. Een super overkapping., voor een superprijs!

Andere ral kleuren:
Ook dat is geen probleem, laat het ons weten en we informeren u graag over de mogelijkheden.

Samengevat:
Onze kleine overkapping model K1, bijzonder degelijk en duurzaam, fraai om te zien, hoogwaardig afgewerkt, kant en klaar geleverd en dat voor een superprijs!

Overkapping - abri model K1. De voordelige oplossing voor gemeentes, bedrijven en industrie. 
Leuk om te laten zien

Ook hebben we weer 14 van onze grote zitstenen, betonnen Smarties afgeleverd, zoals deze ook op o.a. het Domplein in Utrecht liggen. 
We vinden het altijd weer superleuk als een klant voor deze zitelementen kiest. (Deze zijn tevens voorzien van een anti graffiticoating). 

Deze fraaie zitstenen hebben een diameter van c.a. 1 meter
Hoogte ca 50cm
Gewicht ca 350Kg

Zitelementen van beton, Smarties. Deze liggen in Bergschenhoek
 (met op de achtergrond de tevens door ons geleverde geluidsarme pannakooi model Premium)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. 

Buiten de sterkste!
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

T: *31(0)502806970
M: info@skwshop.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten