maandag 18 januari 2021

Goedkope rookoverkappingen

 

Rookabri Jena Maxi

Rookabri's en rookoverkappingen

SKWshop.nl, voor ieder vraagstuk en ieder budget wel een oplossing. De sterkste in rookoverkappingen. Voor wie op zoek is naar een goedkope rookabri, is onze Jena een uitstekende keuze. Leverbaar in 2 afmetingen en naar keuze met 2 of 3 zijwanden. 

De grootste is ca 3 x 1.5m. De kleine ca 1.5 x 1.5m.
Rookabri Jena, absoluut een goedkope oplossing voor buitenroken, waarbij goedkoop zeker geen duurkoop is. 


Nog een afbeelding van onze rookabri model Jena Maxi.

Levering:
Voor onze Jena's geldt, snelle levering en geleverd als bouwpakket. Maar vanzelfsprekend kunnen ook wij de montage van uw overkapping(en) verzorgen. Inclusief de prefab funderingen. 
Tip voor wie niet teveel geld kwijt wil en toch een fraaie rookabri wenst.


Zeer ruim assortiment rokersoplossingen
De Jena is Slechts 1 van onze vele mogelijkheden, zo hebben we afgelopen week ook weer onze Keulen gemonteerd, deze keer een 3 x 2m uitvoering in een groene ral kleur. Rookoverkappingen uit onze Keulen-serie zijn in bijna iedere afmeting leverbaar en worden indien de plek goed bereikbaar is volledig gemonteerd geleverd worden. (De grotere in 2 of 3 geprefabriceerde delen).
De wanden van gehard veiligheidsglas, de profielen in een ral kleur van uw keuze en ook met verlichting en een afsluitbare deur leverbaar.
De afwatering loopt via gebitumeerde staanders en spuwers vlak boven het maaiveld.


Rookabri - overkapping model Keulen 3 x 2m.


Top aanbieding!
En ook onze top aanbieding als het om fietsoverkappingen gaat, model BF1000, wordt vaker en vaker als rookoverkapping ingezet. Ook deze leveren we volledig gemonteerd. In een verzinkte uitvoering of als afgebeeld in een ral kleur van uw keuze. Ook vaak wordt er gekozen voor een combinatie van fietsoverkapping en rookruimte bij dit model. En ook bij onze Keulenserie heeft u deze mogelijkheid. 


Fietsoverkapping model BF1000, steeds vaker ingezet als rookabri. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter.

Dit waren slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment, indien u alles wilt bekijken ga dan naar: rookabri's rookoverkappingen op de website van SKWshop. 

Van de hierboven genoemde modellen tot exclusief design. 
SKWshop.nl, voor ieder budget en ieder vraagstuk een passende oplossing. Nogmaals voor wie een rookoverkapping - rookabri wil kopen is een bezoekje aam SKWshop absoluut de moeite waard. En...vragen en offertes kosten u tenslotte niets. We staan u graag te woord.


Buiten de sterkste!

info@skwshop.nl
*31(0)502806970
Onze overkapping model Paris, deze is ook met geïntegreerde zitbaken en in een dubbele uitvoering leverbaar. Dir is een rookabri uit het zogenaamde hogere segment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten