maandag 4 januari 2021

Parkeerpalen en afzetpalen kopen?

 

Parkeerpaal neerklapbaar, degelijk Duits fabricaat. 

Parkeerpaal of afzetpaal nodig?

Dan is SKWshop.nl absoluut het juiste adres, we hebben een bijzonder ruim assortiment parkeerpalen, degelijk Duits fabricaat. Al onze parkeerpalen en afzetpalen voor buiten zijn volbad thermisch verzinkt na het lassen en daardoor jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden. 

Uitneembaar, vast met voetplaat, vast inbetonneerbaar en neerklapbaar. Absoluut topkwaliteit voor bijzonder scherpe prijzen, vergelijkt u zelf maar eens...

Voor onze uitneembare en neerklapbare anti-parkeerpalen heeft u de keuze uit een uitvoering met driekantslot en sleutel of een cilinderslot en 3 profielsleutels en bij meerdere afzetpalen, kunt u gewoon voor gelijksluitende cilinders kiezen, zodat u met 1 sleutel alle palen kunt bedienen.


Parkeerpalen. De uitneembare variant met driekantslot


Rond of vierkant?
We hebben beide in ons assortiment, en de ene is niet beter dan de andere, welke u neemt is uw eigen voorkeur en/of smaak. Zowel de ronde als de vierkant afzetpalen hebben een lengte van ca 900mm boven het maaiveld. De standaarduitvoeringen zijn wit gepoedercoat en voorzien van rode reflecterende strepen.

Andere kleuren?
Geen probleem, ook dat behoort tot de mogelijkheden, we informeren u graag. 


Nog veel meer mogelijkheden?
Jazeker, van rvs afzetpaal tot zware rampalen zowel voor de openbare ruimte als de binnenruimte industriële toepassingen. Diverse diameters en lengtes, en ook de vulbare.. hele zware antirampalen welke u vol kunt storten met beton.
En ook hiervoor geldt weer, bijzonder concurrerende prijzen. Ook de montage kunnen wij desgewenst voor u regelen. Ontzorgen van A tot Z.


Een zware uitvoering behoort dus ook tot onze mogelijkheden. Rampalen leverbaar tot diameters van maar liefst 273mm. (En in diverse lengtes en kleuren natuurlijk).


Parkeerpalen, afzetpalen van rvs (inox), ook dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres.


Parkeerpalen kopen?
Als u op zoek bent naar parkeerpalen of rampalen, neem dan eens een kijkje op onze website. Vergelijkt u zelf de prijzen en kwaliteit en indien u vragen heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vragen kosten u tenslotte niets en we staan u graag te woord. Zie hier ons gehele assortiment > parkeerpalen en afzetpalen.

SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag :-)


Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten Geen opmerkingen:

Een reactie posten