woensdag 27 januari 2021

Boombanken

 

Boombank model Radiano

Boombank kopen?
Ook daarvoor is SKWshop het juiste adres. Zeer veel mogelijkheden in diverse prijsklassen. En regelmatig voegen we nieuwe modellen toe, zoals onze laatste assortimentsuitbreiding, ronde boombank model Radiano. Een boombank in het zogenaamde middensegment. Degelijk en duurzaam en fraai om te zien bovendien. Ideaal op speel en schoolpleinen, maar ook in de openbare ruimtes misstaat deze bank niet.


Boombank model Radiano
Binnendiameter, 2 meter, afgewerkt naar keuze met verduurzaamd grenen of hardhout. Al voor 2.261,00 ex btw! Met recht een prijspakker onder de boombanken.


Detailfoto boombank Radiano met de hardhouten zitting


En wat dacht u van deze:
Nog zo'n prijspakker onder de boombanken, model Carin, deze is uitgevoerd met rugleuning en heeft een binnendiameter van ca. 210cm. Een lust voor het oog. Al vanaf 2.115,00 ex btw.
Het stalen frame kan in bijna iedere ral kleur gecoat worden.Nog zo'n prachtige boombank, model, Yuvar
Smaken verschillen natuurlijk, maar deze vind ik zelf erg mooi. Een fraai buizenframe, verzinkt en gecoat in een ral kleur, afgewerkt met houten zit. Ook deze boombank heeft een binnendiameter van ca 200cm. Iets duurder dan de eerder genoemde boombanken, maar voor de kwaliteit en het design, nog altijd een prijspakker te noemen. Vind er maar zo een!


Onze boombank Yuvar, antraciet gecoat in Den Bosch. Echt mooi toch?


Als het ook onverwoestbaar moet zijn!
Dan zijn de boombanken uit onze Festival-lijn een uitstekende keuze, u vindt deze wereldwijd en ze hebben al menig aanval van vandalisme doorstaan. Gegebruikte materialen behoren tot de dikste die de markt u biedt als het om straatmeubilar gaat.

Boombank Festival, het kwalitatieve topsegment! Leverbaar in bijna iedere ral kleur. Levrebaar in een uitvoering met een binnendiameter van ca 120cm en in een uitvoering met een binnendiameter van ca. 180cm. Met of zonder rugleuning, aan u de keuze!


Boombank Festival met rugleuning, binnendiameter 1.8m groen gecoat.


U ziet het, ook voor deze categorie straatmeubilair is SKWshop het juiste adres. Zeer veel mogelijkheden en concurrerende prijzen. Voor al onze mogelijkheden zie: boombanken SKWshop


De hartelijke groeten van echt #allesvorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor demopenbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.


Buiten de sterkste!


info@skwshop.nl
*31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten