donderdag 4 februari 2021

Pannakooi met net en basketbal

 

Pannakooi Premium met basketbal en netoverdekking in Bruinisse

                         SKWshop.nl, de sterkste in pannakooi en pannaveld op maat! 

Ook afgelopen week hebben we weer een superleuk court opgeleverd. Deze keer in Bruinisse. We posten hierover omdat deze naast onze volledig gelaste voetbaldoel - basketbalunits model VBC160 ook voorzien is van hockeyslagplanken rondom van rubbergranulaat. 

Een multifunctionele pannakooi uit onze populaire Premiumserie. Nog altijd de beste koop! 
Ook deze is opgebouwd met onze Security-staanders 80 x 40mm met kunststof scheiding tussen de staaldelen. Maatwerk-vakwerk!

De ondergrond is een al bestaande asfaltvloer, waar we voor de plaatsing van deze fraaie pannakooi gaten in geboord hebben en vervolgens weer aangewerkt met zogenaamd koud asfalt.

Voor de toegang tot het speelveld is er deze keer gekozen voor een afsluitbare poort en tevens is de pannakooi voorzien van een netoverdekking van geknoopt Pe, kleur zwart met een zeer hoge uv-bestendigheid in de kleur zwart.


De afsluitbare poort van ca 1x2m. 


Een goede kijk op de fraaie netoverspanning van deze pannakooi, met alle wanden 4 meter hoog.


Op naar de volgende, het blijft voor ons iedere keer weer genieten als we een sportief plein opgeleverd hebben. Sporten hoort voor ieder kind toegankelijk te zijn, gezond en socialiseert. Om deze reden houden wij de prijzen voor onze plein- en straatsportartikelen laag. Kinderen hebben recht op gratis kunnen sporten en bewegen, vinden wij tenminste...Alle wanden zwart gecoat ral 9005 en de voetbaldoelunits in de kleur verkeerswit. De geluidsarme antivandaal basketbalborden zijn rood gecoat. 

Onze Premiumserie kan in bijna iedere afmeting en met bijna iedere wandhoogte geleverd worden. Alleen voetbal, maar ook met diverse andere sporten, zoals deze kooi in Bruinisse laat zien. 


Ook interesse in een pannaveld of pannakooi?
We hebben een zeer ruim assortiment en onze mogelijkheden zijn legio, we informeren u graag en ons advies is altijd gratis. SKWshop.nl - De sterkste in pannakooien en pannavelden op maat! Voor ieder budget en ieder plein een passende oplossing.Met sportieve groet

www.skwshop.nl
T: 0031(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten