maandag 2 augustus 2021

Basketbalpalen voor de buitenruimte

 

Basketbalpaal model Profi, met wedstrijdformaat basketbalbord

Basketbalpalen voor speel- en schoolpleinen

SKWshop, voor ieder plein een passende basketbalpaal. Of het nu om een recreatiebasketbalpaal gaat een wedstrijd basketbalpaal of antivandaal-oplossingen.

Hierboven afgebeeld onze Profi, hiervan hebben we er net weer zes stuks in de gemeente houten geplaatst.

Een perfecte basketbalpaal voor  zowel de recreant als de professionele basketballer. Opgebouwd uit zware kokerprofielen, welke desgewenst in een ral kleur van uw keuze gepoedercoat kunnen worden. Voorzien van een wedstrijdformaat basketbalbord van plexiglas 105 x 180cm en een verende dunkring. Absoluut een aanwinst voor uw sportieve jeugd. 

Top basketbalpalen voor een bijzonder concurrerende prijs. De paal is volbad verzinkt na het lassen en daardoor jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden.

1 van de drie nieuw ingerichte basketbalvelden in de gemeente Houten


De basketbalborden van Plexiglas 105 x 180cm Nederlands fabricaat!


Antivandaal?

Basketbalpaal model Profi, ideaal voor de professionele basketballer. Maar ook voor recreatie basketbalpalen en zware antivandaal-oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres, zoals onze basketbalpaal model Heavy. Een zware koker met als basketbalbord een roosterbord, deze is tevens geluidsarm, dus ideaal als er woningen in de directe omgeving staan. Hieronder afgebeeld met rode wedstrijd basketbalring e net, maar ook leverbaar met antivandaalring en kettingnet. 


Basketbalpaal Heavy, een praktisch onverwoestbare oplossing, ook deze is in bijna iedere ral kleur leverbaar.


Ook leverbaar met twee basketbalborden:
 

Basketbalpaal model Heavy, hier uitgevoerd met twee basketbalborden. 1 x wedstrijdformaat en 1 x recreatieformaat op kinderhoogte.

Naast de in dit blog benoemde basketbalpalen voor de buiten ruimtes hebben we ook nog diverse recreatie basketbalpalen voor de openbare ruimt, die absoluut tegen een stootje kunnen. En ook deze kunnen allemaal met een antivandaal roosterbord geleverd worden.


Montage/installatie:
Vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage van uw basketbalpaal voor u verzorgen

Zie voor ons gehele assortiment >  basketbalpalen op onze website
En bij vragen, bel of mail, we informeren u graag en offertes kosten u tenslotte niets.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste


www.skwshop.nl
info@skwshop.nl
*31(o)502806970


Montagefoto van een recreatie duo basketbalpaal. Erg leuk op basisscholen. Hier is de paal zwart gecoat en de recreatie antivandaal basketbalborden in een groene ral kleur. Bijna iedere kleur en kleurencombinatie is hier mogelijk.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten