maandag 30 augustus 2021

Pannakooi met reclamerails

 

Pannakooi Premium bij vv Hoogezand met reclamerails


Afgelopen week is de officiële opening geweest van de door ons geplaatste pannakooi in Hoogezand. Onze geluidsarme pannakooi met kunststofscheiding tussen de metalen delen. En de staanders van zeer degelijk kokerprofiel. En.. alle ijzerdelen volbad verzinkt na lassen, waardoor deze jarenlang beschermd is tegen alle weersomstandigheden. 
De Premiumserie pannakooien en pannavelden van SKWShop, in bijna iedere afmeting en wandhoogte leverbaar en ook met basketbal> Absoluut onze beste koop en waar we zonder probleem de laagste prijsgarantie o0p durven geven.


Reclame ophangprofielen
Het leuke van deze pannakooi is dat deze voorzien is van reclame- sponsoruitingen die geplaatst zijn in ons reclamebord-ophangsysteem PRO. Een zeer duurzaam en degelijk systeem van aluminium, voorzien van rubbers. Door het systeem is het wisselen van reclameborden een fluitje van een cent.
Dit hebben we nog altijd voor actieprijzen en hangt al bij zeer veel sportverenigingen langs de lijn. En hier dus aan de pannakooi.Nog een afbeelding met ons reclamebordprofiel eropHier de pannakooi die we al eerder bij vv Tricht geplaatst hebben, ook deze is voorzien van sponsoruitingen in onze reclameprofielen.


Op naar de volgende leuke projecten.


En verder..
Zijn we volop bezig met de bouw van een tribune bij vv Tricht. Deze keer een verhoogde overdekte tribune uit onze Live-serie. Aansluitend gaan we naar onze zuiderburen voor de bouw van een overdekte tribune uit onze Replay-serie en een niet overdekte mini-tribune. Misschien nog niet bij u bekend, maar ook als het om tribunebouw gaat zijn we een zeer sterke speler. We hebben zeer veel mogelijkheden voor bijzonder concurrerende prijzen. Voor iedere sportaccommodatie een passende oplossing!Tribune Live in aanbouwDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi- openbare ruimtes

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste
M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970
Zoetermeer
Ook deze voetbalkooi hebben we afgelopen opgeleverd in Zoetermeer. Een fraaie voetbal- basketbalcombinatie met in de lange wanden ook nog 4vier kleine doelen en als speelvloer een Granuplast rolcoating met sportbelijningen. We hopen dat ze hier jarenlang onbezorgd plezier van gaan hebben. Voetbalkooi Premium, ook deze is in bijna iedere afmeting leverbaar


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten