dinsdag 24 mei 2022

Goedkope overkappingen

 

Fietsoverkapping Leipzig 8.6m.


Goedkope overkappingen. of beter voordelige overkappingen. Ook dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres. Diverse mogelijkheden, geleverd als bouwpakket of voor u gemonteerd.

De hierboven afgebeelde fietsoverkapping heeft een lengte van 8.6m. Maar deze is al leverbaar in een uitvoering lengte 4.3m. En ook in een dubbele uitvoering, voordelig duurzaam en ideaal als fietsoverkapping, maar natuurlijk ook voor materiaal opslag.

 

2 uitvoeringen van fietsoverkapping Leipzig met een lengte van 4.3m. Deze staan in Antwerpen en zij tevens voorzien van onze hoog-laag fietsenrekken met hoge achterkant.

En de dubbele uitvoering. En deze is net als de enkele uitvoering onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen van 4.3m. 


Fietsoverkapping Leipzig met 2 zijwandpanelen, uitgevoerd met standaard hoog-laag fietsenreken model 1000

Duurzaam, degelijk en een verrassend voordelige oplossing voor bedrijf en particulier.  


Fietsoverkapping model BF1000

En onze BF1000, de overkapping waar niemand tegen aan kan, vergelijkt u zelf de prijzen. 
Een fraaie boogoverkapping afgewerkt met tweezijdig uv-bestending slagvast polycarbonaat. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en indien de wagen op de plek kan komen, kunnen we deze tot een lengte van 9 meter volledig gemonteerd leveren. Nog altijd voor ongekend scherpe actieprijzen, inclusief transport, prefab fundering en montage al vanaf: 2.595,00 ex btw.


Bijzonder fraaie overdekte fietsenstalling, hier uitgevoerd in ral 9005 (diepzwart) met een lengte van 9 meter.

Niet voor niets onze hardloper als het om fietsoverkappingen gaat en in de 3 meter uitvoering ook vaak ingezet als rokersabri. Absoluut een aanwinst voor de buitenruimte. Fraai om te zien en waarom zou u meer betalen? 


Overkapping BF1000, lengte 3 meter, ingezet als rokersabri


Dit zijn slechts 2 van onze vele mogelijkheden, ook voor design oplossingen en andere modellen en uitvoeringen bent u bij SKWshop aan het juiste adres. Snelle vrijblijvend offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag. Voor ieder overkappingsvraagstuk een passende oplossing.


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Buiten de sterkste!


info@skwshop.nl
*31(0)502806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten