woensdag 1 juni 2022

Voetbalkooi met verlichting

 

Overdekte voetbalkooi model Premium+ met LED

SKWShop.nl, misschien we de sterkste als het om voetbalkooien, pannakooien en sportkooien op maat gaat. In ieder geval wel als het om de prijs- kwaliteitsverhouding gaat.

Zo hebben we in Ter Apel weer een supercourt opgeleverd. Een pannakooi: 7.5 x 15m met netoverdekking en in de hoeken 2 verlengde staanders met LED (slagvast). De staanders hebben we hart op hart 125cm geplaatst en hierdoor ontstaat er naast een zeer duurzaam en degelijk court, ook nog eens een zeer stille (geluidsarme) kooi. Voor de pannadoelen is gekozen voor 2x1m. 

De netoverdekking van geknoopt pe. Maas 120 x 120mm. Kleur zwart met een zeer hoge uv-resistentie zorgt ervoor dat de bal niet uit het veld vliegt en dus geen overlast of gevaarlijke situatie veroorzaakt. Op de voorgrond 1 van de 2 verlengde staanders met de LED eraan.


De Premiumserie van SKWshop, in bijna iedere afmeting en met wandhoogtes tot en met 4 meter leverbaar. Ook met andere sporten zoals: basketbal, korfbal, tennis, volleybal, beachvolleybal leverbaar.
Diverse ral kleuren en kleurencombinaties.

Een bestaande ondergrond, zoals tegels, klinkers, asfalt is een uitstekende speelvloer. Maar ook kunstgras, drainbeton, vloer-coating en belijningen kunnen wij voor u verzorgen.

Ook interesse?
Indien u overweegt en pannakooi of voetbalkooi te kopen. Vraag dan ook eens bij ons een vrijblijvende offerte. Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen en durven we op onze populaire Premium-serie, zonder probleem de laagste prijsgarantie te geven.

We informeren u graag en denken graag met u mee van begin tot eind en vragen en offertes kosten u tenslotte niets.


www.skwshop.nl - Buiten de sterkste!
T: *31(0)5092806970
info@skwshop.nlHet kwalitatieve topsegment voetbalkooien en pannakooien. De Premiumserie van SKWshop


Geen opmerkingen:

Een reactie posten