maandag 20 juni 2022

Aluminium voetbaldoelen voor uw jeugd

 

pupillen voetbaldoel 5x2m Model JVD150

SKWShop.nl heeft een ruim assortiment voetbaldoelen. In dit blog lichten we even onze hardlopers toe. 
Jeugdvoetbaldoel JVD150 (5x2m) en JVD195 (3x1m).

Model JVD150
Niet voor niets een hardloper als u kijkt naar de prijs=kwaliteitsverhouding. Een volledig gelast aluminium 5x2m voetbaldoel aluminium D80mm. Zwaar geprofileerd met inwendig sluitende hoekverbindingen en door en door gelast. 
Aluminium dikte 2.5mm. Voorzien van sleuf voor de bijgeleverde netplaatjes. 

Deze doelen doen we altijd gratis een net bij :-)
Ook leverbaar met draagbeugels, wielen aan de achterzijde en als kruiwagenmodel. Eerlijk is eerlijk, ieder klant is altijd aangenaam verrast als ze de doelen ontvangen.


Al voor 771,00 ex btw. Een topdeal!

Afgebeeld jeugdvoetbaldoel JVD150 als kruiwagenmodel. Aan de ene zijde een draagbeugel en de andere zijd grote licht lopende transportwielen


Model JVD195
Minipupillen doelen geproduceerd met dezelfde materialen als model JVD150. Zwaar geprofileerd aluminium met inwendige hoekverstevigingen en zware schoren. Ook compleet met netplaatjes en net.
Als het om 3x1m voetbaldoeltjes gaat, is dit het absolute topsegment. Ideaal voor het 4 tegen 4 spel, maar ook voor Walking voetbal voor senioren. Doelen waar u jarenlang onbezorgd plezier van heeft. Deze voor 410,00 ex btw per stuk, compleet met net en netplaatjes.


Voetbalkooi
Ook hebben we weer een prachtige voetbalkooi opgeleverd in Heerlen. Deze keer met 6 voetbaldoelen en 6 x een basketbalvoorziening. De speelvloer hebben we gecoat met een Granuplast rolcoating in de kleur blauw en voorzien van diverse sportbelijningen.
En uitneembare volleybalpalen van aluminium met grondkokers en deksels.
Absoluut een prachtige voetbalkooi uit onze Premium-serie
Opgebouwd uit Securitystaanders 80x40mm met volbad verzinkte staalmatten.voetbalkooi met vloercoating en 6 x voetbal-basketbal

Ook interesse, neem dan contact op voor meer informatie, we informeren u graag en offertes kosten u tenslotte niets. SKWShop uit Groningen misschien wel de sterkste als het om pannakooien en voetbalkooien op maat gaat.


SKWshop.nl  Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimtes.


info@skwshop.nl
*32(0)502806970 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten