dinsdag 15 november 2022

Basketbalpalen met dubbel bord

 

Onze Duo basketbalpaal, een aanwinst voor uw schoolplein

Basketbalpalen, van recreatie tot professionele wedstrijdpaal voor de buitenruimte, SKWShop.nl heeft het. Ruim assortiment. Dit blog zetten we even onze recreatie basketbalpalen met dubbel bord in de schijnwerpers.

De hierboven afgebeelde basketbalpaal is voorzien van 2 geluidsarme antivandaal basketbalborden in recreatieformaat. 90 x 105cm. Hier is gekozen voor een groen kleur, maar bijna iedere standaard ral kleur is mogelijk. De zware rode ring kan tot 120kg belas worden. De staander is een koker van 150x150mm, volbad verzinkt na lassen en hier gecoat in ral 9005 diepzwart, Ook hier heeft u de keuze.

Deze recreatie basketbalpaal is absoluut een aanwinst op uw school- of speelplein. Duurzaam, degelijk, fraai om te zien en bovendien is deze scherp geprijsd.

Nog een afbeelding van onze fraaie Duo basketbalpaal.

Basketbalpaal model Heavy

Deze leveren we met zowel 1 basketbalbord als met 2 basketbalborden. Ook deze heeft als basis een zware staander 150 x 150mm. Volbad verzinkt na lassen en is standaard voorzien van een antivandaal geluidsarm basketbalbord in wedstrijdformaat. Deze is dus zeer geschikt voor basketbalwedstijden in de openbare ruimte en het pleintjes basketbal.


De standaard uitvoering leveren we met 1 basketbalbord in wedstrijdformaat. maar we kunnen deze ook met 2 basketbalborden leveren. Aan de andere kant een bord op 285cm (kinderhoogte).

De hierboven afgebeelde uitvoering is velledig verzinkt, maar ook hier kunnen we zowel de paal als de basketbalborden in een ral kleur naar keuze leveren. De ultieme duurzaamheid.;

Nogmaals.. door de geluidsarme roosterborden ideële basketbalpalen op schoolpleinen, in woonwijken en campings. En niet alleen leveren, maar ook de montage kunnen wij voor u verzorgen.

Basketbalpaal Heavy, de ultieme duurzaamheid.


Als genoemd hebben we een veel ruimer assortiment. Zie hier al onze basketbalpalen voor de buitenruimte. Als u overweegt een basketbalpaal te kopen, absoluut een bezoekje waard.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimtes.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten