maandag 7 november 2022

pannakooien met basketbal

 

Pannakooi met basketbal (Doetinchem)


Pannakooi Premium

Nog altijd de beste keuze, duurzaam, geluidsarm en verrassend scherp geprijsd. Op het moment van schrijven zijn we bezig met 3 schoolpleinen tegelijk in Doetinchem bij VSO de Isselborgh met het o.a. het plaatsen van 3 pannakooien met basketbal uit onze Premiumserie.
Alle zwart gecoat en voorzien van frisse rode voetbal- basketbalunits model VBC160 met doelen van 1.5 x 0.75m. 
Voor de basketbalborden is gekozen voor onze rooster- antivandaalborden in het wit gecoat.
(Indien u ook interesse heeft in een pannakooi, neem dan vrijblijvend contact met ons op, de prijzen zullen u aangenaam verrassen en vragen en offertes kosten u tenslotte niets, we informeren u graag).Hier is ervoor gekozen om het basketbalbord aan de buitenzijde van de kooi te hangen.Bij de 3e pannakooi alle wanden 4 meter hoog.Bijzonder leuk om te doen en naast de 3 pannakooien hebben we (zijn we) ook diverse andere leuke schoolplein inrichtingsmaterialen aan het leveren/monteren, tafeltennistafels, schaak-damtafels, basketbalpalen, een voet volleybaltafel en onze Smarties. Zeer leuke betonnen zit-elementen met een diameter van ca 1 meter in diverse leuke kleuren. Zie afbeelding:

School- en speelpleinen vinden we nog altijd bijzonder leuk om te doen. Bijna alleen maar blije klanten. Bovendien draagt het bij aan meer bewegen voor de jeugd en dat is gezond en bovendien socialiseert sport en bewegen is gezond. 
Veel kinderen halen de bewegingsnorm niet en zouden dus meer moeten bewegen en een sportief schoolplein levert hieraan een grote positieve bijdrage. 

Skills Boxen
Om diezelfde reden hebben we ook onze bijdrage aan het meer en beter bewegen programma in Groningen geleverd. De Skillsbox die vol met attributen zit die bewegingsarmoede moet helpen bestrijden op scholen en verenigingen. Een super initiatief van FC Groningen, waar we met en aantal andere partnersmet veel plezier aan meegewerkt hebben. 


Samen met de Simon Cageling manager van Maatschappelijk FC Groningen, Wout en ikzelf van SKWShvc 


Op naar de volgende leuke projecten, we hebben nog een aantal op het programma staan, waaronder 2 tribunes bouwen op Bonaire :-) Op dit moment zijn we de containers aan het pakken.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Ook maatschappelijk betrokken :-)


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

info@skwshop.nl
**31(0)5806970


 Geen opmerkingen:

Een reactie posten