dinsdag 22 november 2022

Rookabri's en fietsoverkappingen van SKWShop

 

Rookabri Keulen 4x2m met groen dak, zitbanken en verlichting


SKWShop.nl uit Groningen official partner van WSM GMBH, Importeur van o.a. Streetpark voor NL en België en diverse eigen producten. Zeer sterk in overkappingsvraagstukken! 

Een ruim assortiment: fietsoverkappingen, bushokjes, wachtruimtes, materiaaloverkappingen en rookabri's. Snelle vrijblijvende offertes, altijd gratis advies. We informeren u graag.

Ontzorgd van a tot z
Van aanschaf tot volledige installatie (incl. funderingen).

Rookabri's

Van voordelige oplossingen geleverd als bouwpakket, welke we natuurlijk probleemloos voor u kunnen installeren? Tot exclusief maatwerk zoals de boven aan dit blog afgebeelde rookabri model Keulen met zitbanken, een Sedum-dak en verlichting. 

Hieronder ziet u bijvoorbeeld onze voordeligste oplossing, rookabri model Jena, in de afmetingen ca 1.5 x 1.5m in de verzinkte uitvoering. Een zeer voordelige oplossing voor uw rokers. Wanden van PCV golfplaat, semi-transparant en bescherming c.q. leunprofielen op de zijwanden.Rokersabri Jena verzinkt met 2 zijwanden gemonteerd op, poeren 30x30cm.

Slechts 2 voorbeelden als het om rookabri's gaat. We hebben een zeer ruim assortiment overkappingen, voor ieder budget, iedere smaak en ieder buitenrook-vraagstuk een passende oplossing. 

Overkapping model Manheim
Zie ook als zeer mooi voorbeeld de hieronder afgebeelde fietsoverkapping - rookabri combinatie model Manheim. Deze is afgewerkt met om en om golfplaat in aluminium kleur en helder ESG gehard veiligheidsglas.Fietsoverkapping Manheim waarvan 6 meter overdekte fietsenstalling en 2 meter rookabri. De staanders hebben we met 200mm verlengd zodat de voetplaten onder met maaiveld zitten. Onze Manheim overkappingen, als het ook gewoon mooi mag zijn en.. voor verrassend scherpe prijzen!

Overkapping model BF1000
Of deze combi, onze BF1000 fietsoverkapping. De topaanbieding van SKWshop. Naast overdekte fietsenstalling ook steeds vaker als rookabri ingezet. 

Onze fietsoverkapping BF1000, waarvan 3 meter ingezet als rookabri met onze zitbank model Danielle in dezelfde ral kleur.

Deze fraaie overkapping is ontwikkeld als voordelige fietsoverkapping met een fraai design (betaalbaarheid en luxe komen hier zeer mooi samen). Maar de BF1000 wordt dus ook steeds vaker als rookabri ingezet. Deze overkapping is leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en inclusief transport en montage nog altijd de top aanbieding van SKWshop. Alle ijzerdelen zijn volbad verzinkt en de kap is van 2-zijdig uv bestendig slagvast polycarbonaat. Kwaliteit voor een bodemprijs!


2 van onze BF1000 fietsoverkappingen met een lengte van 4.5 meter tegenover elkaar geplaatst.


Fietsoverkapping model Hagen
En wat dacht u van deze fietsoverkapping c.q. overdekte fietsenstalling. Model Hagen met Sedum-dak met als wandafdichting geperforeerde staalplaten. Hier 2 tegenover elkaar geplaatst beide met een diepte van 2.2m. De staanders verlengd zodat de voetplaten onzichtbaar onder het straatwerk zitten.
Totale lengte 16 meter. Een fietsoverkapping uit het hoge segment, prachtig om te zien en een aanwinst voor uw buitenruimte. (Een groen dak daagt bij aan het verlagen van zogenaamde hittestress in steden).Fietsoverkapping model Hagen, in diverse afmetingen, uitvoeringen leverbaar.


Iets minder luxe maar wel populair, onze overkapping model Leipzig
Populair vanwege de gunstige prijs- kwaliteitsverhouding. Vooral ingezet (en ook voor ontwikkeld) als voordelige fietsoverkapping, maar ook veel gebruikt voor materiaalopslag en zelfs rokersruimte.
Standaard geleverd als bouwpakket, een lengte van 4.3 meter en eenvoudig uit te breiden met aanbouwdelen van 4.3 meter.
Leverbaar in een enkelzijdig uitvoering en in een dubbelzijdige uitvoering.Onze fietsoverkapping Leipzig met  zijwanden van trapeziumplaat bij de politie in Antwerpen. Een verrassend voordelige oplossing. Hierin staan ook onze meest verkochte fietsenrekken model 4000. Hoog-laag verzinkt. Deze geven door de hoge achterkant een uitstekende bescherming.


Hier overkapping in de dubbele uitvoering ingezet als rookruimte voor meerdere bedrijven in Venlo met onze zitbanken model Danielle in de verzinkte uitvoering. Gemonteerd op poeren 30x30cm. 


Fietsoverkapping Leipzig in de dubbele uitvoering ca 4.3 x 4.4m met onze zitbanken model Danielle

SKWShop.nl uit Groningen #buiten de sterkste
Slechts enkele van onze vele mogelijkheden. Als als benoemd, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. Dus als u overweegt een fietsoverkapping of rookabri te gaan kopen, bezoek dan ook even SKWshop, offertes en vragen kosten u tenslotte niets. Voor ieder budget een passende oplossing! 

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten


www.skwshop.nl
info@skwshop.nl
*31(0)2806970Fietsoverkapping City
Industrieel design en ideaal op parkeerplaatsen, carpoolplaatsen openbare ruimtes en stations.
Ook deze is in diverse uitvoeringen leverbaar. Droog fietsparkeren op zijn mooist, rijwieloverkapping model City.


Fietsoverkapping City in de dubbele uitvoering ral 9005. Gemonteerd onder het maaiveld.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten