dinsdag 28 maart 2023

Fietsenrekken en fietsoverkappingen

 

Fietsenrekken model Alfa in vrolijke regenboogkleuren

Fietsparkeren, Nederland een echt fietsland. Nergens rijden zoveel fietsen en dat betekent dat er ook veel plekken nodig zijn om deze fietsen te stallen. Hiermee houdt je namelijk de looppaden en trottoirs vrij voor de voetgangers. 

Onzin regel, jazeker, een beetje wel :-) Maar wel is het zo dat het netjes kunnen fietsparkeren bijdraagt aan een prettige leef- werk- en woonomgeving.
SKWshop heeft zowel als het om fietsenrekken gaat als om fietsoverkappingen gaat een ruim assortiment. Van standaardoplossingen tot fraai design. Voor het aanschaffen kopen van een fietsenrek of fietsoverkapping is het aanvragen van een offerte bij SKWshop. absoluut de moeite waard. Onze prijzen zullen u in de meeste gevallen aangenaam verrassen.

Topaanbieding!
Onze topaanbieding fietsoverkapping is nog altijd onze BF1000. Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter en in zijn prijsklasse ongekend als het om kwaliteit gaat. Een volbad verzinkt frame afgewerkt met transparant uv-bestendig slagvast polycarbonaat.

Leverbaar vanaf 3 meter. Inclusief montage en prefab fundering al voor 2.695,00 ex btw.


Fietsoverkapping BF1000 lengte 9 meter gecoat in diepzwart ral 9005

Naast de verzinkte uitvoering kunt u ook kiezen voor de uitvoering in ral kleur naar keuze.

Fietsenrekken
Als het om fietsenrekken in een fietsoverkapping gaat adviseren we eigenlijk altijd ons fietsenrek model 4000. Hoog-laag verzinkt. Deze geven door de hoge achterkant een uitstekende velgbescherming en bijna iedere fiets past hierin. Daarnaast zijn deze naast zeer degelijk en duurzaam ook nog eens verrassend voordelig.


Fietsoverkapping City met de benoemde fietsenrekken model 4000Naast fietsenrekken zijn ook aanleunbeugels een uitstekende oplossing. Deze geven namelijk de allerbeste valbescherming en het bevestigen van een slot is altijd eenvoudig. En een aanleunbeugel met zogenaamde tussenbuis is helemaal ideaal, want dan kunnen er ik kinderfietsen tegenaan geparkeerd worden.Onze aanleunbeugels bij de mooiste Jumbo van Nederland


Voor ons gehele assortiment, zie dan fietsenrekken of fietsoverkappingen op de website van SKWShop.
Ruim assortiment, concurrerende prijzen en altijd een gratis en eerlijk advies.
We informeren u graag.

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Nog een mooi voorbeeld, onze fietsoverkapping model HagenFietsoverkapping Hagen afgewerkt met geperforeerde staalplaat. Ook hier is gekozen voor fietsenrek model 4000. Deze fietsoverkapping is in bijna iedere standaard ral kleur leverbaar en in lengtes vanaf 3 meter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten