woensdag 15 maart 2023

Portiersloge kopen?

 

Portiersloge 2 x 2m in Zevenaar

Portiersloges? Ook dan zijn wij het juiste adres. Of het nu om een kleine portiersloge gaat of of een grote met keukenblok en sanitaire voorzieningen.

Zo hebben we afgelopen week weer 2 kantoorunits voor de buitenruimte afmetingen 2x2 meter geleverd in Zevenaar. Deze keer uit onze populaire W-serie. Onze beste koop als het op prijs-kwaliteitsverhouding gaat. Ideale portiersloges.


Levering
In afmetingen tot maar liefst 9 x 3 meter kunnen wij deze indien de wagen op de plek kan komen met speciaal traspoort volledig gemonteerd leveren. Grote leveren we als we op de locatie kunnen komen in geprefabriceerde delen en anders bouwen we uw portiersloge ter plekke op.

Volledig geïsoleerd
U kunt uw portiersloge zelfs volledig samenstellen. Afmetingen aantal ramen, gesloten ramen, draaikramen en loketramen. De ramen van isolatiegas, de wanden, het dak en de bodem geïsoleerd.

Nog een foto van 1 van de 2 net geleverde portiersloges, de beschermfolie hangt nog onder het raam.

Overige opties:

  • pc -aansluitingen
  • elektrokast
  • LED
  • wandcontactdozen
  • airco
  • zonneschermen

Tot en met een keukenblok en sanitaire voorzieningen. Of een bordes met trap of rolstoelopgang. Bijna alles is mogelijk.


Kleurafwerking
Standaard de wanden ral 9002 en de kozijnen ral 7016. Maar hiervoor geldt in overleg bijna iedere ral kleuren en ral kleurencombinatie mogelijk. U kunt uw portiersloge dus perfect bij uw huisstijl aan laten sluiten.
Hoogwaardige afwerking en ook als het om de vloerbekleding gaat heeft u de keuze uit meerdere kleuren


De 2e portiersloge uit de W-serie die we in Zevenaar hebben geleverd. Een zeer degelijke en nette oplossing

Voor ieder huisvestingsvraagstuk van uw portiers beiden we een passende oplossing. Samen bespreken we uw wensen, we komen met een prijsindicatie en indien deze aan uw verwachtingen voldoet of binnen uw beschikbare budget valt werken we de offerte vrijblijvend gedetailleerd voor u uit.


Nieuwe portiersloge kopen?
Vraag dan ook een vrijblijvende offerte aan bij SKWshop.nl - of Kantoor Unit Specialist
We komen graag met u in contact en vragen en offertes kosten u tenslotte niets. We informeren u graag.

En moet uw portiersloge functioneren in extreem zware of lawaaiige omgevingen, dan hebben we naast de benoemde W-serie ook nog onze VC-serie. Deze geeft een geluidsreductie van maar liefst 35 Decibel.

T: *31(0)502806970

M: info@skwshop.nl of naar 
M: info@kantoorunitspecialist.nl (Powered by SKWshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten