zondag 5 maart 2023

Pannakooien en voetbalkooien op maat!

De opgeleverde voetbalkooi in URK

 

Voetbalkooi of pannakooi kopen?

SKWShop.nl, de sterkste in voetbalkooi en pannakooi op maat. Ook afgelopen week hebben we weer diverse leuke projecten opgeleverd, waaronder de hierboven afgebeelde voetbalkooi in URK. Een Premium+ uitvoering van onze populaire Premiumserie voetbalkooien.
Dit betekent een dubbele rij staanders, type Security, waardoor dit een zeer stille en vandalismebestendige voetbalkooi is geworden. Voor dit soort kooien gebruiken we Security 80x40mm staanders met kunststof scheiding van de metalen delen. 
Standaard plaatsen we de staanders hart op hart2.5m, maar indien de situatie daarom vraagt plaatsen we deze op een onderlinge afstand van 125cm. 

  • als ingang is er gekozen voor een inloopsluis
  • alle wanden 4 meter hoog
  • volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties met doelen 2x2m.
  • basketbalbord antivandaal en geluidsarm
  • alles ral 9005 diepzwart gecoat.

Een absoluut super degelijke en fraaie geluidsarme voetbalkooi, waar de jeugd in URK jarenlang plezier van heeft. 


Voetbalkooi Premium+, het kwalitatieve topsegment voor een zeer scherpe prijs. Bijna iedere afmeting en wandhoogtes mogelijk.


Klein maar fijn

Pannaveld model PS50 in een 4x6m uitvoering. Een verrassend goedkoop pannaveld, zeer geschikt voor basisscholen en kleuteropvang. Deze hebben we opgeleverd in Riddekerk. Het leuke ovaaltje.


Pannakooi PS50 afmetingen 4x6m in Ridderkerk. Kleine doeltjes 1 x 0.6m. Ideaal voor dekleintjes onder ons. Ook deze is in diverse afmetingen en ral kleuren leverbaar.


Pannakooi met basketbal in Amersfoort
De 3e die we opgeleverd hebben is een 7.5 x 15m pannakooi met onze pannadoel, basketbalcombinaties in verkeerswit gecoat. Ook deze zijn volbad verzinkt na het lassen en vervolgens gepoedercoat. 
Hier hebben we de Securitystaanders hart op hart 2.5 meter geplaatst.
Als ingang is hier gekozen voor een overstap. Achterwanden 2 meter hoog en de lage wanden 1 meter hoog met leunbuis. Deze pannakooi met basketbal behoort tot de leukste van Nederland. Ook deze voetbaldoel, basketbalunits hebben we zelf ontwikkeld.Pannakooi 7.5 x 15m in Amersfoort. 

U ziet het onze mogelijkheden zijn legio. De hierboven afgebeelde voetbalkooi en pannakooien zijn allemaal op een tegelvloer geplaatst. Dit is een uitstekende speelvloer voor pannavoetbal en basketbal. Niet duur, nauwelijks onderhoud en een uitstekende balstuit. En pannavoetbal is tenslotte een variant op straatvoetbal.


Andere speelvloeren
Ook dan zijn de mogelijkheden legio. Zo hebben we afgelopen week dit kunstgrasveld, pool 24mm zandgevuld gelegd in Den Bosch. De komende week plaatsen we de pannakooi. Ook deze is uitgevoerd met basketbal, dat kunt u zien aan de ingelegde belijningen van het kunstgrasveldje.


De net gelegde kunstgrasvloer voor de pannakooi in Den Bosch


Op naar de volgende leuke projecten waaronder Landal Parks en gaan we voor het eerst 2 x Duitsland in. En ook staat er een mooie maatwerk pannakooi uit onze Match-serie in de planning :-) 


Voetbalkooi of pannakooi kopen?
SKWShop.nl - Buiten de sterkste. Maatwerk, vakwerk voor messcherpe prijzen.


M: info@skwshop.nl
T: *31()0)502806970
Ander nieuws!

SKWshop, ook voor uw fietsoverkapping het juiste adres. Het enige dat ontbreekt is een fietsoverkapping met open latwerk in het zogenaamde middensegment.. We hebben een zeer ruim assortiment fietsoverkappingen, het enige dat nog ontbreekt is een voordelige en duurzame fietsoverkappingen-lijn in het houten-latten segment. 
Op dit moment wordt er druk getekend en we hopen over ca 4 weken onze nieuwe lijn te presenteren. 
Zowel volledig gesloten fietsoverkappingen met houten latten en open fietsoverkappingen met houten latten. Deze lijn kan dan ook met groen Sedum-dak geleverd worden. Goed voor het milieu! We houden u op de hoogte... SKWShop - Continu in beweging
Geen opmerkingen:

Een reactie posten