maandag 12 juni 2023

Fietsoverkapping Velo

 

Fietsoverkapping model Velo met een lengte van 2.5 meter

Fietsoverkappingen - overdekte fietsenstallingen


Voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Een zeer ruim assortiment.  Zo hebben we weer een exclusief dealer-schap afgesloten en zijn we op dit moment druk bezig met het toevoegen van een aantal fraaie fietsoverkappingen voor de openbare- en semi-openbare ruimtes.

Fietsoverkapping model Velo
De boven aan dit blog afgebeelde fietsoverkapping is de 1e die we toegevoegd hebben. Een compacte halfopen fietsoverkapping leverbaar vin 2 uitvoeringen:

  • lengte 2.5 meter, geschikt voor c.a.   6 fietsen
  • lengte 5    meter, geschikt voor c.a. 13 fietsen.


Fietsoverkapping - rijwieloverkapping model Velo met een lengte van 5 meter in een frisse rode ral kleur gecoat.

Levering:
We leveren deze naar keuze als bouwpakket welke relatief eenvoudig te monteren is of we installeren deze voor u inclusief prefab funderingen.
Deze fietsoverkapping is voorzien van 4 voetplaten (de kleine uitvoering) en 6 voetplaten de grote uitvoering met voorgeboorde gaten t.b.v. een eenvoudige bevestiging op het maaiveld. 

Leverbare ral kleuren:
De stalen delen van fietsoverkapping Velo zijn verzinkt en kunnen in bijna iedere ral kleur gecoat worden.

Kapafwerking:
De kap is van 2-zijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat. De ultieme duurzaamheid.


Nog een afbeelding van deze fietsoverkapping met een lengte van 2.5 meter.


Bijpassende fietsenrekken
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van de afgebeelde aanleunbeugels tot fietsenrekken met E-laders. Het meest verkocht in onze fietsoverkappingen is fietsenrek model 4000. Hoog-laag verzinkt. Door de hoge achterkant geeft deze een uitstekende velgbescherming en bijna iedere fiets past hier in. En daarnaast is deze ook nog eens verrassend voordelig.


Fietsoverkapping model City met de benoemde hoog-laag fietsenrekken model 4000.Een fietsoverkapping - overdekte fietsenstalling met fietsenrekken kopen? Dan is SKWShop absoluut het juiste adres. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag. 
Van standaardoplossingen tot exclusief design. 

SKWShop, uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi openbare ruimtes.
Buiten de sterkste!


info@skwshop.nl
*31(0)502806970De komende week volgen nog 2 nieuwe modellen fietsoverkappingen op de website. Ook voor deze zal dan gelden, geleverd als bouwpakket of voor u gemonteerd. We houden u op de hoogte.
Ook hebben we is samenwerking met FC Groningen 60 wordt Groter voetballen gedoneerd aan de voedselbank in Groningen ter bestrijding van bewegingsarmoede onder de jeugd.Geen opmerkingen:

Een reactie posten