dinsdag 30 mei 2023

Pannakooi voor speel en schoolplein

 

Uw pannakooi en pannaveld op maat. Op deze foto afgebeeld een verplaatsbare geluidsarme pannakooi 5x10m.

Voor ieder plein een passende oplossing! Maatwerk - vakwerk. SKWShop de sterkste in pannakooi en pannaveld op maat. Vergelijkt u zelf, een offerte kost u tenslotte niets.

Onze beste koop!
Pannakooi model Premium, absoluut een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein. Leverbaar in iedere afmeting en wandhoogtes tot maar liefst 4 meter.
Geluids- en vandalisme-arm. Deze pannakooien zijn opgebouwd met Securitystaanders, 80x40 en 60x40mm. Met kunststof scheiding van de metalen delen. Afhankelijk van de situatie en locatie plaatsen we de staanders hart op hart op 250cm van elkaar of 125cm van elkaar.


Pannakooi Premium 5x10 met netoverdekking


Toegangsopties
Voor de toegang van deze pannakooien kunt u kiezen uit een inloopsluis, een overstap of een afsluitbare deur. 

Pannadoelen
We hebben volledig gelaste vandalisme-arme voetbaldoeltjes in divers afmetingen. Afhankelijk van uw wensen en/of de afmeting van de pannakooi bepalen we het formaat van de doelen. En belangrijk om te weten is dat kleine doelen leiden tot een rustiger technisch spel en grotere doelen tot een iets wilder spel. Met schieten op de doelen van afstand.


Pannakooi Premium 7.5 x 15m met doelen van 2x2m. en basketbalborden


Pannakooi speelvloeren
Ook dan hebben we diverse mogelijkheden, waaronder kunstgras, waterdoorlatend beton, een rubberen gietvloer. 
Maar zoals Johan Cruyff altijd zei: "voetballen leer je op een harde ondergrond."  En daarom is een goed gelegde, vaak aanwezige tegelvloer of klinkerondergrond een uitstekende noplossing voor een pannakooi. En desgewenst kunnen wij deze voorzien van een duurzame frisse coating met stroefheidskorrel en belijningen.
Voor de kleuren geldt een ruime keuze. Meestal wordt voor de vloer, rood, groen of blauw gekozen.


Pannakooi met een vloercoating en belijningen (en onze volledig gelaste voetbaldoel - basketbalunits

Kunstgras
Als een voetbalvereniging een pannakooi wil kopen, dan adviseren we ook nog wel eens een kunstgras speelvloer. Deze kan dan perfect in de voetbaltrainingen ingebouwd worden, Snel en technisch voetbal op de kleine ruimte en leuk voor de leden.


Pannakooi 7.5 x 15m met kunstgras bij vv Hoogezand. Tevens hebben we deze pannakooi voorzien van ons reclamebord-ophangsysteem PRO

U ziet, leest het, onze mogelijkheden zijn legio. 
Indien u interesse heeft of overweegt een pannakooi te kopen, neem dan rustig vrijblijvend contact ,met ons op. we staan u graag te woord en vragen en offertes kosten u tenslotte niets.

Plaatsing - levering door heel Nederland en België.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


En ook ronde pannakooien hebben we in ons assortiment. Onze pannakooi Match, zowel als permanente als als mobiele pannakooi leverbaar. Diverse uitvoeringen en bijna iedere ral kleur mogelijk.

.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten