dinsdag 16 mei 2023

Padel bouw en ander nieuws

 

Padelcourts - padelbanen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

Padel, een zeer nel opkomende sport en in een aantal landen al de 2e sport naast tennis. Sportief spelplezier voor jong en oud en ook nog eens minder ruimte benodigd dan een normaal tenniscourt.
We waren al; een aantal keren benaderd door grote internationale producenten of wij hun padelbanen in hun assortiment op wilden nemen. We hadden dit tot dusver tegengehouden, maar nu zijn we benaderd door een internationale topspeler en producten waar wij als het om prijs-kwaliteitsverhouding volledig achterstaan. Referenties door heel Europa en zelfs daarbuiten. Dus SKWShop nu ook voor padelbouw het juiste adres. 

(Padel is een erg leuke combinatie van tennis en squash, je speelt 2 tegen 2 en de glazen wanden doen ook mee aan het spel, snel en dynamisch).


Onze nieuwe Padelbaan Classic. 1 van de padelcourts die we in ons assortiment opgenomen hebben.
Geheel volgens de normen van de International Padel Federation.


Een padelbaan kopen?
Padelbanen voor de binnenruimte en padelbanen voor de buitenruimte. Een padelbaan kopen? Met onze lijn positioneren we ons direct in het kwalitatief hogere marktsegment en hebben besloten hier de marges relatief laag te houden. Net als wij bij onze pannkooien, voetbalkooien en andere sportkooien doen. 
En uiteindelijk is een padelbaan, ook gewoon een sportkooi met een kunstgras ondergrond. (Ook in kunstgras speelvloeren hebben we al jarenlange ervaring, van tennisbanen tot voetbalgras en multi-play kunstgrassoorten.
U kunt kiezen uit de kleuren:
  • groen
  • blauw
  • rood
Vanzelfsprekend met ingelegde belijningen i.p.v. geverfd.


Padelbanen met 10 jaar garantie

Padelbaan Panorama, ook deze hebben we opgenomen in ons assortiment, een padelcourt met volledige doorkijk. 

Introductieprijzen!
Omdat zien doet kopen, hebben we tevens besloten om onze 1e padelcourts bijzonder scherp in de markt te zetten.... en U  hoeft niet zenuwachtig te worden van onze prijs (dat u denkt misschien goedkoop)  want we geven u maar liefst 10 jaar garantie. Zowel op de vezels van de speelvloer als op de kooiconstructie van de padelbaan. We leveren echt topkwaliteit!


Vraag gerust uw vrijblijvende offerte en als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, vragen kosten u tenslotte niets en een padelbaan is een relatief kostbare investering en voor de 1e klanten, nogmaals, u kunt veel geld besparen.

  
SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

M: info@skwshop.nl
T: 0031(0)502806970
Ander nieuws..
SKWShop ook sterk in tribunebouw, zo hebben we net 2 overdekte tribunes opgeleverd voor de KNVB op Bonaire en staat de volgende tribune (1 uit onze Replay-Alto-serie) alweer op het programma in Groningen. 
Maar ook onze tribunelijn is uitgebreid. Onze modulaire niet overdekte mini tribunes kunnen nu ook met een overkapping geleverd worden. Een fraai vormgegeven overkapping, die desgewenst door de vereniging zelf in elkaar gezeten kan worden, waardoor u eenvoudig geld kunt besparen.
Zie afbeelding van de mini tribune met de nieuwe overkapping.


OOK NIEUW! Onze mini tribunes nu ook met overkapping leverbaar
Geen opmerkingen:

Een reactie posten