donderdag 11 mei 2023

Voetbalkooi model Premium. Beste keuze!

Voetbalkooien op maat. Voetbalkooi Premium, beste keuze, beste koop!

 

Voetbalkooi kopen? Bekijk dan ook eens de Premiumserie van SKWSwhop. Bijna iedere afmeting en wandhoogte mogelijk. Geluids- en vandalisme-arm. Duurzaam en veilig spelplezier voor messcherpe prijzen. 

  • Volbad verzinkte staalmatten
  • Security-staanders
  • Geharde poedercoating
  • Doelen in bijna iedere afmeting leverbaar
  • Standaard kleuren, zwart, groen of antraciet. Maar op aanvraag, iedere standaard ral kleur mogelijk.

Indien u ook basketbal wenst, gebruiken we onze volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinaties. Ook deze zijn praktisch onverwoestbaar en in iedere standaard RAL kleur leverbaar.


Pannakooi, kleine voetbalkooi Premium met kunstgras en ingelegde belijningen uit onze Premiumserie met op de lage lange wanden speciaal gezet leunprofiel.


Altijd gratis advies
Als u iets wilt weten over een voetbalkooi of pannakooi, we informeren u graag. En.. vragen kosten u tenslotte niets. We houden van ons vak en als u niets koopt of ergens anders, even goede vrienden. Wij zijn tenslotte ook niet groot genoeg om iedere klant te bedienen. Wel zijn we absoluut 1 van de sterkste spelers als het om een voetbalkooi of pannakooi gaat (dit geldt ook voor onze basketbalpalen).


Voetbalkooi met net-overdekking en onze benoemde volledig gelaste voetbaldoel - basketbalunits


Scherpe prijzen
We hebben een passie voor plein en straatsporten en vinden dat eider kind recht heeft om gratis te kunnen sporten en spelen. Daarom houden we onze prijzen laag als het om een voetbalkooi of pannakooi gaat.

Speelvloeren
In de meeste gevallen is een bestaande ondergrond of een goed gelegde tegelvloer genoeg om sportief spelplezier te hebben. Maar ook als het om een speelvloer gaat, hebben we een ruime keuze. Van waterdoorlatend beton, kunstgras, een rubberen gietvloer of een duurzame coating en belijningen van uw bestaande ondergrond. En ook hiervoor geldt, we informeren u graag.


Voetbalkooi met kunstgras en ingelegd logo (van Rapper Boef)

SKWShop.nl, de sterkste in voetbalkooi en pannakooi op maat! Uw raadgevend leevrnacier voor de openbare- en semi-openbare ruimte.


www.skwshop.nl
M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Nieuw 

Ook voor uw tribune langs de lijn zijn wij het juiste adres, zo hebben we voor de KNVB weer 2 mooie tribunes uit onze Replay-serie opgeleverd en hebben we nu voor onze mini tribunes ook overkappingen, waardoor u verrassend voordelig een fijne zit-plek voor u en uw supporters kunt creëren. 
Zie hier al onze mogelijkheden > tribunebouw voor ieder sportaccommodatie een passende oplossing.


Onze mini mini tribunes nu ook als overdekte tribune leverbaar. Eenvoudig zelf  te monteren,. maar ook wij kunnen dit natuurlijk voor u verzorgen. 


SKWShop.nl - Ook sterk in tribunebouw
Geen opmerkingen:

Een reactie posten