dinsdag 23 mei 2023

 


SKWShop, sterk in rookoverkapping, fietsoverkapping en busabri op maat.
Afgelopen week hebben we weer 5 bushokjes op het hoofdstation Groningen geplaatst. Deze keer model Palermo met een lengte van 4 meter. Alle gecoat in ral 7016 en deze worden nog voorzien van onze zitbanken model Danielle, lengte 2 meter ook ral; 7016 gecoat.

We zijn zelf Groningers en vinden het zelf superleuk om in onze achtertuin projecten te doen, we leveren en monteren in door heel Nederland, Duitsland, België en op de ABC eilanden en genieten van deze projecten, maar als je zelf iedere dag langs je eigen projecten fiets of loopt, geeft dat altijd een extra dimensie. 


Twee busabri's model Palermo station Groningen, hier nog zonder de zitbanken afgebeeld


Rookoverkapping kopen? Fietsoverkapping kopen?
De komende week worden de parkbanken gemonteerd, en is het project afgerond. Indien u op zoek bent naar een fietsoverkapping of rookoverkapping, is SKWshop absoluut 1 van de sterkste spelers in de markt. Op onze rookoverkapping model Keulen, door veel concurrenten overkapping Cologne genoemd geven we zonder probleem de laagste prijsgarantie. Deze fraaie overkappingen zijn in diverse afmetingen en in bijna iedere ral kleur leverbaar.


Rookoverkapping Keulen, hier afgebeeld een 8x2m uitvoering en als wandafdichting ESG gehard veiligheidsglas.

Leverbaar vanaf 1 x 1 meter
Onze Keulen is al leverbaar vanaf 1 x 1 meter als kleine rookabri of als wachthuisje. En met diverse opties zoals o.a.:

  • groen sedumdak
  • LED verlichting met sensor
  • heater met sensor
  • andere wandafdichtingen
  • geïntegreerd zitbanken.

Onze overkapping Keulen als rookabri - fietsoverkapping combinatie


Levering
Deze fraaie overkappingen kunnen tot ca 9 x 2 meter, indien de wagen op de plek kan komen volledig gemonteerd geleverd worden. Grotere fietsoverkappingen en/of rookoverkappingen leveren we in geprefabriceerde delen of als de plek niet goed toegankelijk is als bouwpakket. 

Montage/bevestiging op het maaiveld
We leveren deze overkappingen naar keuze voor montage op het maaiveld of met staanders 200mm verlengd voor montage onder het maaiveld. Dit is met name bij grotere overkappingen aan te bevelen omdat er bijna altijd wel afschot in de ondergrond/vloer zit.


Rookoverkapping Keulen (overkapping Cologne bij veel concurrenten) uitgevoerd met zitbanken en een groen dakMontage door ons
Ook dat behoort tot de mogelijkheden, inclusief funderingen. Voor de kleinere overkappingen gebruiken we prefab betonpoeren 30x30cm en voor de grotere storten we betonblokken.


De al benoemde kleinste overkapping uit deze serie. Rookabri Keulen  K1, is ook zeer geschikt om betaalautomaten e.d. te overkappen.

Rookoverkapping of fietsoverkapping kopen?
SKWShop, een ruim assortiment, de benoemde Keulen is slechts 1 van onze vele mogelijkheden.
Snelle vrijblijvende offerte en altijd gratis advies. We komen graag met u in contact en vragen kosten u tenslotte niets.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten - Uw raadgevend leverancier voort de openbare en semi-openbare ruimte. Buiten de sterkste!M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten