maandag 15 mei 2023

Fietsenrek aanschaffen? - ruim assortiment!

 

Fietsenrekken, afgebeeld model 2500 met aanleunbeugel en een mantel om uw fiets optimaal te beschermen.

Fietsenrekken, geen land waar zoveel gefietst wordt dan in Nederland, dus eigenlijk kan geen bedrijf, vereniging of instelling zonder.

Welk fietsenrek koop ik dan?
Dat hangt af van de beschikbare ruimte, gebruiker en het beschikbare budget natuurlijk.

Wilt u zoveel mogelijk fietsen kwijt kunnen dan zijn fietsenrekken met een onderlinge hart op hart afstand de beste keuze. Voor jongeren en fitte mensen is dit geen probleem. Het meest ideale fietsenrek is dan model 4000. Deze geeft door de hoge achterkant een uitstekende velgbescherming en fietsen met een schijfrem passen hier ook uitstekend in. Een zeer degelijk en duurzaam fietsenrek voor een vriendelijke prijs. Ons meest verkochte fietsenrek, model 4000.


Fietsenrek model 4000 in onze fietsoverkapping model City. Dit fietsenrek is ook in een tweezijdige uitvoering leverbaar.

Voor de oudere gebruiker en fietsen met fietstassen en/of kinderzitjes:
Dan is een onderlinge hart op hart afstand van 500mm. een uitstekende keuze. Dit geeft de gebruiker net iets meer ruimte om zijn of haar fiets eenvoudig op slot te kunnen zetten. En als u dan ook nog eens een fietsenrek met een aanleunbeugel neemt, dan kan de gebruiker de fiets ook nog eens zeer eenvoudig op slot zetten aan de beugel.
Bijvoorbeeld model 2600 XBF.


Fietsenrek 2600 XBF met een hart op hart afstand van 500mm (Ook in een hart op hart 350mm leverbaar).


Elektrische fietsen?
Dan hebben we bijvoorbeeld onze aanleunbeugel model Marion. Deze is geschikt voor het laden van 2 fietsen en kan ook de lader in vergrendeld worden. 


Fiets aanleunbeugel, fietsnietje model Marion in een zwarte ral kleur


Aanleunbeugels
Aanleunbeugels zijn eigenlijk als het om eenvoudig en netjes fietsparkeren gaat de beste fietsenrekken. Iedere fiets past hier namelijk tegenaan en ook steps. We zien tegenwoordig ook steeds meer Fatbikes en deze passen in geen enkel standaard fietsrek. Bovendien is dit ook voor ouderen een ideale oplossing. Het nadeel fan fietsnietjes c.q. aanleunbeugels is, is dat je meer ruimte nodig bent. Een tussenruimte van 70 a 80cm is namelijk wel gewenst. En ook hiervoor geldt net als bij fietsenrek model 2600 dat je niet hoeft te bukken bij het op slot zetten van je fiets. Dus ook ideaal voor ouderen. 

Aanleunbeugels: geen velgbeschadigingen, de beste valbescherming en iedere fiets past :-)
En naast de standaard aanleunbeugels hebben we ook zeer leuk design in ons assortiment.


Ook een ruim assortiment aanleunrekken en aanleunbeugels.


Gewoon een leuke blikvanger als fietsenrek?
Ook dan bent u bij SKWshop aan het juiste adres. Zeer veel mogelijkheden voor verrassend scherpe prijzen. Zie bijvoorbeeld ons vrolijk fietsenrek model Gamma.


Fietsenrek Gamma met betonsteunen in alle kleuren van de regenboog. Deze hebben we bij een dans-ateljee in Vlaanderen geleverd. Deze zijn voorzien van betonsteunen en hier is het voordeel van dat deze vrijstaand (zonder bodemverankering) geplaatst kunnen worden).

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment.
Als u een fietsenrek wil aanschaffen, we geven u graag vrijblijvend advies en vragen en offertes kosten u tenslotte niets.

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimtes

M: info@skwshop.nl
T: 0031(0)502806970
Fietsenrek - fiets aanleunrek model Velone, als het ook gewoon mooi mag zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten