woensdag 24 mei 2023

Kantoorunit Basic - Nieuw!

 

Kantoorunit model Basic 4x2m 

Nieuw in het assortiment. Een luxe kantoorunit voor de binnenruimte. Leverbaar in 4 afmetingen.
Bij het zoeken naar een kantoorunit gelden meestal deze factoren; prijs, levensduur, kwaliteit en robuustheid en dat is nu precies waar onze nieuwe Basic-lijn voor staat.

  • c.a.2.2 x 2.2 meter  (Basic room 5)
  • c.a.3.3 x 2.2 meter  (Basic room 7)
  • c.a.4.5 x 2.2 meter  (Basic room 10)
  • c.a.4.5 x 3.3 meter. (Basic room 15).

Overige specificaties:
  • Alle kantoorunits voorzien van ESG veiligheidsglas 5mm. Kozijnen ral 7016 antraciet.
  • Binnenkant houtwerkplaten wit met mineraal-wol (40mm)
  • Buitenkant staal, gecoat ral 9002
  • Vloer verlijmd pvc grijs
  • Voorzien van 4 hijsogen t.b.v. een eenvoudige verplaatsing.


Snelle levering!
Doordat de geprefabriceerde delen op voorraad liggen kunnen we deze lijn kantoorunits voor de binnenruimte bijzonder snel en tegen een zeer scherpe prijs leveren.


Kantoorunit model Basic, hoogwaardig afgewerkt.


Voor alle modellen uit deze serie geldt dat u zelf voor opdracht aangeven kunt geven waar u de panelen wilt hebben. Alle units bestaan uit een x- aantal glaspanelen en een x aantal dichte panelen + een afsluitbare deur. Na opdracht zetten we door u gewenste kantoorunit in elkaar en kunnen we deze in slecht 4 weken leverenDe luxe snelle oplossing, kantoorunit model Basic 4x2m. 


Innovatief
Raakt een paneel beschadigt of veranderen uw wensen, dan kunt u zeer eenvoudig het gewenste paneel wisselen. Gegarandeerd een luxe kantoorunit met een zeer lange levensduur.

Optioneel
U kunt uw kantoorunit eenvoudig laten voorzien van elektra, pc aansluitingen, wandcontactdozen, elektrokachel, en LED- verlichting. Hierbij heeft u de keuze uit 2 pakketten.

-Elektropakket Starter+ 
-Elektropakket Office +  (alleen voor  Kantoorunit model 15 (Basic room 15).


Electra-uitbreiding voor de Basic kantoorunits. Inclusief zekeringen kast met 36 automaten.Nieuwe kantoorunit kopen?
Als een standaardoplossing voor u voldoende is, dan heeft u met de Basic- kantoorunit een luxe en fijne  werkplek voor u en uw collega's. En dat voor een bijzonder scherpe prijs.  
Alle modellen behalve de 4.5 x 3.3 meter worden volledig gemonteerd geleverd en de 4.5 x 3.3 meter in 2 geprefabriceerde delen, die eenvoudig in het werk te schakelen zijn.

Optioneel:
Het aantal dichte panelen of raampanelen van uw kantoorunit wijzigen en kunnen we desgewenst een paneel met schuifraam leveren. De levertijd wordt dan c.a. 6 weken.


Met deze nieuwe lijn hebben we weer een mooie product-uitbreiding erbij. Ook op de recente beurs in Stuttgart is deze kantoorunit zeer enthousiast ontvangen,  hier konden de bezoekers van de beurs deze live bewonderen en deze kantoorunit is zeer, zeer positief ontvangen.


www.skwshop.nl 

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

Op zoek naar een maatwerk kantoorunit? 
Zie dan Kantoorunit Specialist Maatwerk - Vakwerk! Geen opmerkingen:

Een reactie posten