donderdag 4 mei 2023

Luxe kantoorunit

 

Kantoorunit model W afm: 6 x 3 meter voor de binnenruimte bij VZIN-UTZ te Haaksbergen


Luxe kantoorunit
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afgelopen week hebben we ene zeer fraaie luxe kantoorunit voor de binnenruimte afgeleverd in Haaksbergen.
De reden dat we deze laten zien is dat we dit zelf door het gebruik van zogenaamde vol-glaspanelen een bijzonder mooi kantoorunit vinden. Een werkgever/instelling die dit voor zijn medewerkers of collega's over heeft, verdient wat ons betreft een dikke pluim. Deze staat bij VZIN_UTZ in Haaksbergen en heeft voor haar medewerkers een fantastische werkruimte aangeschaft/gecreëerd.
Een werkgever met hart voor zijn personeel.


Kantoorunit 6x3m Haaksbergen


De geleverde kantoorunit is een unit afmetingen 6x3m uit onze W-serie voor de binnenruimte. Kantoorunit binnen, is de juiste zoekterm in Google. (We schrijven dit blog natuurlijk ook voor de zoekmachine optimalisatie)

De W-serie van SKWshop en Kantoorunit Specialist is een luxe kantoorunit, leverbaar in bijna iedere afmeting. Zowel voor de binnenruimte als al benoemd, maar ook volledig geïsoleerd voor de buitenruimte. En ook meerlaags-units met trap en bordes behoren tot de mogelijkheden.De W-serie kantoorunits van SKWshop en Kantoorunit Specialist, u kiest zelf uw afmetingen, aantal ramen, type ramen de posities van de ramen en de deur(en) en optiesKantoorunit opties
Deze lijst is bijna eindeloos, van toilet, keukenblok, pc-aansluitingen, airco en zelfs douches behoren tot onze mogelijkheden. Maatwerk - vakwerk. U geeft uw wensen aan en wij komen met een passende aanbieding. We denken graag met u mee van begin tot eind.


Ook afgelopen week geleverd
Een kleine 3x2m kantoorunit voor de binnenruimte bij Kraats Kaas BV te Hoogeveen. 
Ook deze kantoorunit is er 1 uit onze W-serie.


Kantoorunit bij Kraats Kaas BV te Hoogeveen. Een ideale werkruimte in het magazijn voor de medewerkers.


De temperatuur is goed in de hal, weinig lawaai, dus er is gekozen vaan een kantoorunit zonder deur.


Kantoorunit kopen?
Zowel SKWshop als kantoorunit Specialist hebben een zeer ruim assortiment. Van standaardoplossingen tot maatwerk kantoorunits. Naast de besproken W-serie hebben we ook nog onze VC-serie, het kwalitatieve topsegment en onze flexibele SMART-serie. 


SMART kantoorunits
Onze SMART-serie bestaat uit een aantal standaard panelen die u zelf eenvoudig in elkaar kunt klikken (veer-groef) systeem. Deze heeft geen vloer. U kiest zelf het aantal en het type panelen en stelt zo de door u gewenste configuratie samen. Het voor deel van onze SMART-kantoorunits is daarnaast dat we deze zeer snel kunnen leveren. Luxe kantoorunits voor binnen voor een messcherpe prijs.


Kantoorunit SMART (afmetingen 4x2m) als door ons geleverd en gemonteerd bij VEPA te Emmen.


Een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we komen graag met u in contact.


info@kantoorunitspecialist.nl
Info@skwshop.nl

*31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten