woensdag 21 juni 2023

Tribunebouw - tribune kopen?

 

Het uitgraven van de funderingen van de tribune in Groningen voor het G-team van FC Groningen.
Hier gaan we een fraaie tribune model Replay plaatsen met een lengte van 12 meter.

Tribune kopen?
SKWShop, ook voor tribunes en tribunebouw het juiste adres. Of het nu om een tribune voor binnen in een sporthal gaat, een niet overdekte mini-tribune of overdekte tribunes voor uw sportvereniging.

We hebben net weer 2 tribunes opgeleverd op Bonaire in opdracht van de KNVB en een fraaie indoor tribune in Eindhoven bij het Sint Joriscollege. En deze week zijn we begonnen met de bouw van een tribune voor het G-team van FC Groningen. 

Tribune Alto-Replay
Voor het G-team bouwen we een een fraaie tribune uit onze Replay-serie met een lengte van 12 met met 104 zitplekken. (5 zitrijen diep).
OP de afbeelding boven ziet u de start van de werkzaamheden, het uitgraven van d e funderingen.

Tribune model Replay is een modulair opgebouwde tribune-serie die bestaat uit delen van telkens 4 meter. Leverbaar vanaf een lengte van 12 meter en dan iedere keer uit te breiden met 4 meter. Door het slimme ontwerp is dit een verrassend voordelige overdekte tribune voor sportverenigingen, die u desgewenst ook nog een zelf in elkaar kunt zetten, waardoor u veel geld kunt besparen.


Voor de fundering bestaan er diverse oplossingen, van grote prefab poeren, betonbroodjes storten tot en met een gestorte betonplaat. Hier is gekozen voor de grote prefab poeren.

Zittingen tribune
Hier heeft u de keuze uit tribunezitjes, diverse kleuren leverbaar of FSC houten zittingen. 


Tribune Replay met een lengte van 12 meter met groene tribunezitjes. 1 van de 2 tribunes die we bij SV Angeren geplaatst hebben.


Zodra we gereed zijn in Groningen gaan we naar Harelbeke in België voor een combinatie zit-sta-tribune uit deze serie.

Tribune kopen?
Indien u een tribune wilt bouwen of kopen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en we staan u graag te woord. Voor iedere sportvereniging een passende tribune. 


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare- en semi-openbare ruimtes. 
Buiten de sterkste!


info@skwshop.nl
*31(0)502806970Tribune model Live

Onze tribune model Live met FSC houten zittingen. Deze tribune staat c.a. 1 meter boven het maaiveld zodat u een nog beter zicht heeft. Locatie: Atletiekvereniging Roosendaal. Ook deze tribune is leverbaar vanaf een lengte van 12 meter en iedere keer uit te breiden met delen van 4 meter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten