dinsdag 11 juli 2023

Outdoor fitness toestellen

 


Buiten fitness
Outdoor fitness toestellen. Ook dan is SKWShop het juiste adres. Ruim assortiment en zowel in het midden als in het hogere segment diverse toestellen. 

Buiten fitness is voor jong en oud. We hebben ook diverse Calisthenics toestellen en parken, maar dit is toch meer voor de serieuze krachtsporter bedoeld.

Buiten fitness is voor alle leeftijden. Samen bewegen is goed voor lichaam en geest.

Twee buiten fitness toestellen uit onze OFM-lijn


De OFM-lijn
Een fraaie lijn outdoor fitness toestellen uit het zogenaamde midden segment. Duurzaam, diverse verschillende toestellen en verrassend scherpe prijzen. 
Naar keuze alleen levering of voor u geïnstalleerd inclusief funderingen. En naast de standaard outdoor fitness toestellen heeft deze ook een kinderlijn. Ideaal op schoolpleinen. Een leuke aanvulling op het bestrijden van bewegingsarmoede onder deze groep.
 

Kinder- buiten fitness toestellen, ook daarvoor is SKWShop het juiste adres. Ook hiervoor geldt diverse toestellen leverbaar.


Onze FZL-lijn buiten fitness toestellen
Dan hebben we het over het kwalitatieve topsegment. Voor wie alleen het beste goed genoeg is. Bestand tegen alle weersomstandigheden. Engels fabricaat! In diverse fraaie kleurstellingen leverbaar.Afgebeeld de roeitrainer uit de FZL-lijn. Het topsegment, de ultieme duurzaamheid, outdoor fitness op zijn best!


Referenties genoeg
Onze buiten fitness toestellen worden veel geleverd en geplaatst in penitentiaire inrichtingen (zo hebben we net een nieuwe gevangenis in Brussel volledig voorzien van buiten fitness toestellen, basketbalpalen en voetbaldoelen)  en ook waar ouderen samen komen, leven en wonen plaatsen we regelmatig toestellen. Ook in Ter Apel hebben we bij het AZC diverse toestellen geleverd en gemonteerd


Afbeelding van de montage werkzaamheden, de installatie van de buiten fitness toestellen in Brussel.


Keuze genoeg, voor ieder plein passende buiten fitness toestellen. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!Calisthenicstoestellen en calisthenics-parken

Ook hier hebben we zeer veel mogelijkheden. Van alleen levering tot en met volledige installatie tot en met een valdempende ondergrond. Als aangegeven is Calisthenics een heel andere doelgroep dan buiten fitness toestellen. Hier is men kracht voor nodig. Ook voor onze Calisthenicstoestellen geldt het kwalitatieve topsegment. Revolution 13, u komt deze parken door heel Europa tegen.
Naast een aantal standaard uitvoeringen kunt u deze calisthenicstoestellen uit breiden met diverse fraaie elementen.Calisthenics toestel Nippur, deze staat in Groningen.Buiten fitness toestellen kopen? SKWShop. uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.
We informeren u graag.


info@skwshop.nl
*31(0)502806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten