dinsdag 18 juli 2023

Rookoverkapping Palermo. Multifunctioneel.

 

Rookoverkapping Palermo XL Lengte 3 meter met zitbank bij bij Atlant Zorggroep

Rookoverkappingen en rookabri's 
Afgelopen week hebben we weer 10 rookoverkappingen model Palermo XL afgeleverd in Beekbergen. Deze keer in Beekbergen bij Atlant zorggroep. 

Alle gecoat in antraciet ral 7016 en voorzien van geïntegreerde zitbank met een lengte van 2 meter. Aan de staander een zelfdovende asbak model Cubix rvs 2.4L.
Gemonteerd op onze prefab betonpoeren 30x30cm.
Palermo XL, de geleverde rookoverkappingen hebben een lengte van 3 meter. Onze Palermo is ook en een 2 meter uitvoering leverbaar en in een 4 meter uitvoering. 

Multifunctioneel
Deze rookoverkapping - rookabri wordt ook vaak ingezet als bus-abri en als betaalautomaat overkapping.Onze overkapping Palermo ingezet als bushokje - bus abri bij het Hoofdstation in Groningen met een lengte van 4 meter en stalen zitbanken in dezelfde ral kleur als de overkapping. 1 van de 5 die we daar geleverd hebben.
Hier onze Palermo lengte 2 meter, ingezet als betaalautomaat overkapping


Diverse opties mogelijk
Naast de afgebeelde zitbanken in hout of in staal uitgevoerd, kunt u deze rookoverkapping - busabri - betaalautomaatoverkapping ook voorzien van een geïntegreerde LED met timer en sensor, een heater met sensor. Een groen Sedum dak en/of geïntegreerde zonnepanelen.


Afgebeeld een combinatie van groen Sedumdak en geïntegreerd zonnepaneel.


Ral kleuren
Deze rookoverkappingen - bushokjes zijn in bijna iedere ral; kleur leverbaar zodat u deze perfect bij uw smaak of huisstijl aan kunt laten passen.

Afwatering
De afwatering gaat via gebitumeerde staanders en spuwers aan de achterzijde van de rookoverkapping, zodat u geen lelijke regengoot nodig bent.

Montage
Naar keuze leveren we deze rookabri - betaalautomaat overklapping met staanders voor montage op het maaiveld of met verlengde staanders (+200mm) voor montage onder het maaiveld (straatwerk).

Levering
Indien we op de plek kunnen komen leveren we de deze rookoverkappingen volledig gemonteerd en ander als bouwpakket die we desgewenst ter plekke voor u monteren, we ontzorgen u graag.

Wandafwerkingen
De afgebeelde rookoverkappingen, de betaalautomaatoverkapping en het bushokje zijn alle voorzien van ESG gehard glazen wanden. U kunt echter ook voor andere wandafdichtingen kiezen,. zoals trapeziumplaat en geperforeerde staalplaatNog een afbeelding van 1 van de 10 rookoverkappingen met zitbank die we in Beekbergen geleverd en gemonteerd hebben. Rookoverkapping Palermo, de ultieme duurzaamheid.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.

EEn rookoverkapping - betaalautomaat overkapping of bushokje nodig. Onze Palermo, duurzaam, fraai om te zien en verrassend voordelig.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970
Design rookoverkapping Regenburg, ook deze fraaie paraplu rookoverkapping hebben we afgelopen week opgeleverd. Deze staat in Helmond. Naast het hierboven afgebeelde paraplu-dak kunnen we deze ook met piramidedak leveren en/of een geïntegreerde sta-tafel al dan niet met asbak.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten