donderdag 6 juli 2023

Kantoorunit 5x3m voor de binnenruimte

Kantoorunit SMART bij Probilio in Nieuw Vennep

 

We hebben weer een fraaie kantoorunit uit onze SMART-serie opgeleverd in Nieuw Vennep. 
Onze flexibele oplossing voor de binnenruimte. Deze kantoorunits zijn opgebouwd uit sandwichpanelen met een veer-groef verbinding en eenvoudig zelf in elkaar te klikken.

De panelen hebben een breedte van 115cm en u kiest zelf het aantal panelen en het type panelen.

 • dicht paneel
 • paneel met draai-kiepraam
 • vol glas paneel
 • paneel met vast raam boven
 • paneel met schuifraam
 • deurpaneel linksdraaiend
 • deurpaneel rechtsdraaiend
 • deur met of zonder glas.
Naast het voordeel van de flexibiliteit van deze kantoorunits, is een ander groot voordeel voor veel klanten de snelle levering. Levertijd ca 3 weken.

Geen bodem
Deze kantoorunits zijn alleen geschikt voor de binnenruimte en hebben geen bodem.De binnenzijde van de kantoorunit, belangrijk is dat u een geschikte ondergrond heeft, hierover informeren wij u graag.


Nog een afbeelding van de geleverde kantoorunit SMART in Nieuw Vennep


Ruim assortiment kantoorunits
Naast de SMART-unit hebben we nog diverse andere mogelijkheden in ons assortiment. Zowel voor de binnen als buitenruimte. Of het nu gaat om een portiersloge, mobiele kantoorunits, of operatorruimtes met een geluidsreductie van maar liefst 35 Decibel. SKWshop heeft het.
Onze volgende grote maatwerk kantoorunit gaat naar Essity in Cuijk..

Meerlaags- kantoorunits en kantoorruimte op hoogte inclusief bordes en trapopgang


De installatie van een twee-laags kantoorunit uit onze W-serie bij Amsterdam Warehouse company


De kantoorunits van SKWshop. Van standaard oplossingen tot maatwerk. Voor al uw huisvestingsvraagstukken een passende oplossing.


Nog meer leuk nieuws
We hebben een goed overleg gehad met Alicia-Constructions en zijn (enige tijd geleden al) begonnen met het samen opzetten van 4 lijnen kantoorunits in het scherp geprijsde segment. Producten van topkwaliteit waar we met behulp van verregaande standaardisatie nieuwe lijnen kantoorunits op de Nederlandse en Belgische markt gaan brengen. Een exclusief dealerschap voor SKWShop.

 1. Een lijn voor binnen met 5 standaard afmetingen. 
 2. Een lijn kantoorunits voor buiten met 5 standaard afmetingen
 3. Een zelfbouwlijn
 4. En nog een maatwerk lijn.

Kantoorunit Alicia 3x2m voor de binnenruimte. Standaard voorzien van heftruckvoorziening en hijsogen. De 1e die we met hen ontwikkeld hebben. Er is nog een 4x2m demo onderweg naar Nederland. Deze kantoorunit 3x2m staat inmiddels ook op de website.


Door de samenwerking met Alicia, krijgen we er een bijzonder sterk product bij. Beide partijen zijn zeer content met de snelle goede ontwikkelingen en de goede klik tussen de partijen. Samenwerken gaat namelijk ook over een goed gevoel, duurzaamheid en lange termijndoelstellingen. 

Ook deze kantoorunits kunt u bij ons eenvoudig van diverse opties pc-aansluitingen, airco, zonneschermen, enz.. voorzien en kunnen we een snelle levering voorzien. De director and owner of Alicia Construction at SKWshop Groningen.


Wordt dus vervolgd.........
En ook voor kantoorunits geldt dan het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Voor ieder vraagstuk en ieder budget een passende kantoorunit.SKWShop.nl - Ook voor uw kantoorunit, portiersloge, wachthuisjes, kassa-units, operatorruimtes en meer het juiste adres. 


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten