donderdag 14 september 2023

Voetbalkooien en voetbal-basketbalwanden

 

Voetbalkooi 12 x 22 meter bij Landal in Nieuwvliet

Voetbalkooi kopen?

SKWShop, absoluut 1 van de sterkste spelers als het om een pannakooi of voetbalkooi gaat. De boven aan dit blog afgebeelde voetbalkooi me basketbal hebben we net opgeleverd in Nieuwvliet bij Landal.
Alle staanders (type Security)  hart op hart1 25cm geplaatst en de lage wanden voorzien van ons speciaal gezette leunprofiel. Hierdoor ontstaat er een extreem sterke en duurzame voetbalkooi. Geluidsarm bovendien.

De voetbaldoelen van deze voetbalkooi hebben afmetingen 2x2m. En daarboven hangt een antivandaal geluidsarm basketbalbord. DE voetbaldoel basketbal unit bestaat uit 1 geheel. Onze VBC160 combinatie. (Ook leverbaar met doelen van 2x2m en 1.5 x 0.75m). Doordat deze unit volledig gelast is (het ontbreken van geboutte delen) is ook deze zeer duurzaam en geluidsarm. 

20 jaar garantie|!
Alle delen van deze voetbalkooi zijn volbad verzinkt na het lassen, waardoor we maar liefst 20 jaar garantie op doorroesten durven geven.

De speelvloer
Als speelvloer is er gekozen voor een tegelvloer 30x30cm die we vervolgens voorzien hebben van onze Granuplast rolcoating met sportbelijningen. Hier uitgevoerd in de kleur groen. Deze vloercoating kunnen we ook in diverse andere kleuren leveren, waaronder blauw, rood en zelfs uw eigen kleur mengen.

Hiermee heeft Landal absoluut een voetbalkooi waar ze jarenlang plezier van hebben.


Onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties VBC160 in de gemeente Leek


Voetbaldoel basketbalcombinaties model VBC160
De in de voetbalkooi in Nieuwvliet gebruikte voetbaldoel- basketbalcombinaties gebruiken we ook vaak en onze voetbal- basketbalcombinaties. De op de foto hierboven afgebeelde voetbal- basketbalwand hebben we afgelopen week opgeleverd in Leek in opdracht van de gemeente Westerkwartier.
Dit is een ideale oplossing als u geen ruimte heeft voor een volledige voetbalkooi.


s-Gravenzande
En zijn we op dit moment bezig met de aanleg van een voetbalkooi in s-Gravenzande. Hier is gekozen voor een kunstgras speelvloer met ingelegde voetbal en basketbalbelijningen.
Multiplay zandgevuld kunstgras zodat er ook voor basketbal een goede balstuit is.


De multiplay kunstgrasvloer s-Gravenzande gereed, nu gaan we de voetbalkooi plaatsen.


En hebben we afgelopen week deze pannakooi in Brussel opgeleverd. Deze is geplaatst op een betonnen ondergrond. Ook voor een pannakooi of pannaveld is SKWShop het juiste adres.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw voetbalkooi en pannakooi op maat. Bijna alles is mogelijk. We informeren u graag en offertes en vragen kosten u tenslotte niets. 


www.skwshop.nl

info@skwshop.nl
*31(0)502806970Afgelopen week waren we ook in Antwerpen voor het leveren en monteren van 4 van onze aluminium dug-outs uit onze DO150-serie. Alle 5 meter lang en voorzien van FSC-houten zittingen en leuningen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten