donderdag 7 september 2023

Gesloten fietsoverkappingen

 

Gesloten fietsoverkapping, fietsenberging model Hagen afmetingen 3x4m.


Naast open fietsoverkappingen, bent u ook voor een gesloten fietsoverkapping, fietsenberging bij ons aan het juiste adres. Levering en plaatsing door heel Nederland en België. De boven aan dit blog afgebeelde fietsoverkapping hebben we afgelopen week opgeleverd in Harelbeke (België). Een fraai afgewerkte fietsenberging met als wandafdichting geperforeerde staalplaat gecoat in diepzwart ral 9005.
De schuifdeur is gelagerd en afsluitbaar.

Inlight verlichting:
Tevens is deze fietsenberging voorzien van een geïntegreerd LED-systeem, volledig in het dak weggewerkt met een bewegingsmelder en timer. 


Fietsenberging fietsoverkapping model Hagen, als het ook gewoon mooi mag zijn. Leverbaar in diverse ral kleuren en ral kleurcombinaties.


Ook als open fietsoverkapping
Ook als open fietsoverkapping leverbaar, lengte onbeperkt. En daar waar mogelijk leveren we deze volledig gemonteerd of in geprefabriceerde delen, die eenvoudig in het werk geschakeld kunne worden.

Montage:
Deze fietsoverkappingen en fietsenbergingen zijn voorzien van voetplaten t.b.v. een eenvoudige montage op het maaiveld of naar keuze met verlengde staanders voor montage onder het maaiveld.

Montage door ons?
Ook dat behoort tot de mogelijkheden, inclusief funderingen, we informeren en ontzorgen u graag. Hier ziet u de geprefabriceerde delen op de wagen staan.


Detailfoto voetplaat van fietsverkapping model Hagen met voorgeboorde gaten


Overige specificaties:
  • het dak is van trapeziumplaat ral 9002
  • de afwatering (hemelwaterafvoer) gaat via gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld.

Overige opties:
  • een groen Sedum-dak
  • zonnepaneel geïntegreerd in het dak t.b.v. het optionele Inlight-systeem met sensor.


De open uitvoering van fietsoverkapping model Hagen. Ook deze in in bijna iedere ral kleur leverbaar>
Deze leveren we vanaf een lengte van 3 meter. 


Fietsoverkapping Hagen in de open uitvoering met groen sedum-dak.


De volgende overkappingen uit deze lijn hebben we alweer ingepland. 1 in Dodewaard en ene langere van 15 meter in Nieuw-Beierland, deze laatste ook voorzien van ons geintegh=reerd vandalisme-arm Inlight-systeem.


Fietsoverkapping model Hagen, slechts 1 van onze vele mogelijkheden. SKWshop.nl voor iedere smaak en ieder budget een passende fietsoverkapping - rijwieloverkapping. En ook voor de bijpassende fietsenrekken bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hiervoor geldt een zee ruim assortiment, van standaard hoog-laag fietsenrekken, fietsnietjes tot fraai design.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

M: info@skwshop.nl
T:831(0)502806970Meest verkochte fietsenrek

Model 4000, door de hoge achterkant past bijna iedere fiets hierin en heeft deze een uitstekende velgbescherming. Deze zijn onbeperkt koppelbaar en in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige uitvoering leverbaar. En....verrassend voordelig.Onze fietsenrekken hoog-laag Model 4000. Degelijk, duurzaam en voordeligGeen opmerkingen:

Een reactie posten