donderdag 21 september 2023

Fietsenrekken

 

Fietsenrekken, van standaard fietsenrek tot fraai design. Afgebeeld fietsenrek Gamma met betonsteunen.
Door de vormgeving past bijna iedere fiets hierin.

Fietsenrekken, ook daarvoor is SKWShop het juiste adres. Nederland heeft het grootst aantal fietsen per km2 en daardoor ook zeer veel fietsenrekken in de openbare en semi- ruimtes. 
SKWshop heeft voor ieder budget en ieder vraagstuk passende fietsenrekken, of  het nu om een mountainbike gaat en e-bikes of gewone stadsfietsen.


Leuke blikvangers, ook dan bent u aan het juiste adres.. Afgebeeld fietsenrek model Spirit Concrete. Door de spiraalvorm past niet iedere fiets hierin, dit is meer een leuke blikvanger.

Voordelig
Dan is ons fietsenrek model 4000 absoluut onze beste koop, door de hoge achterkant geeft deze een uitstekende velgbescherming en is naast bijzonder degelijk (volbad verzinkt) ook nog een zeer duurzaam. Dit fietsenrek adviseren we ook meestal in onze fietsoverkappingen.

Fietsenrek model 4000 in onze fietsoverkapping model City

E-Bikes
Ook dan hebben we oplossingen, wat dacht u van onze aanleunbeugel model Marion. Deze is voorzien van 2 oplaadpunten. En op aanvraag in bijna iedere ral kleur leverbaar. Een ideaal fietsenrek voor uw bezoekers en medewerkers.


Fietsenrek - aanleunbeugel Marion met oplaadpunten voor E-bikes. 


Aanleun fietsenrekken
Diverse modellen en uitvoeringen, waaronder ons aanleun fietsenrek model Santo, ook deze is leverbaar in diverse ral kleuren en door de laser-gesneden plaat geeft dit fietsenrek een mooie aanblik op uw buiten. Of fietsenrek model Velone, een aanleun fietsenrek met een fraaie houten middenstuk en een ingefreesde fiets.


Fietsenrek Santo, een verfraaiing van uw buiten.

Fietsenrek model Velo, absoluut prachtig om te zien


Een fietsenrek kopen?
Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons zeer ruime assortiment. En dat kunt u zelf vergelijken, zijn onze prijzen bijzonder scherpTop aanbieding!

En ook voor een fietsoverkapping kunt u bij ons terecht, ook hiervoor geldt zeer veel modellen en uitvoeringen. Onze top aanbieding is nog altijd fietsoverkapping BF1000, al leverbaar vanaf 2595,00 ex btw (Lengte 3 meter) Inclusief transport, fundering en montage.


Fietsoverkapping BF1000, hier uitgevoerd in ral kleur.

SKWshop.nl Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag. 

Ook montage van uw fietsenrekken mogelijk.


info@skwshop.nl
*31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten