maandag 2 oktober 2023

Hockeydoelen

 

Hockeydoel model Superior met wielen en een hockeynet van knooploos PP, kleur wit

Hockeydoel kopen?
SKWshop.nl, topkwaliteit voor messcherpe prijzen. Ruim assortiment hockeypoelen, hockeygoals. Van jeugdhockeydoelen, hockeyschotten, trainings-hockeydoelen en wedstrijd hockeydoelen uit het absolute topsegment. 

Beste koop hockeydoel
Dat is absoluut ons hockeydoel model Superior. Het doelkader 

van zwaar geprofileerd aluminium 50 x 75mm met een wanddikte van maar liefst 5.2mm!!
-naar keuze gecoat in het wit of in een frisse gele kleur.
-slagplanken (de schotten) voorzien van rubber
-nethakenloos doelprofiel
-vrije netophanging

Eenvoudige verplaatsing
Door de optionele soepel lopende wielen (2 x dubbel) dus in totaal 4 wielen aan de achterzijde, zijn deze hockeydoelen zeer eenvoudig te verplaatsen. Deze wielen zitten standaard aan hockeydoel model Superior UB.


Hockeydoel model Superior, absoluut de beste koop als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat. Deze staan bij hockeyclub Phoenix op het nieuwe veld. Ook de nationale selectie van Lotouwen speelt- en traint naar volle tevredenheid met deze hockeydoelen :-)


Hockeydoel Superior UB
Dan heeft u het beste dat de markt u te bieden heeft. De geprofileerde aluminium profielen zijn dan ook nog eens gevuld met stalen verzinkte profielen. Hoerdoor ontstaat een praktisch onverwoestbaar doelkader. Wedstrijd hockeydoelen waarvan uw hockeyvereniging jarenlang plezier van heeft. 


Hockeygoal, hockeydoel model Superior UB, hier uitgevoerd met een zwart hockeynet PP, een fraai geel doelkader. De aluminium netstangen en de aluminium slagplankhouders zijn tevens standaard voorzien een zwarte poedercoating. 

Mini hockeydoelen
Dan hebben we 2 afmetingen: 1.8 x 1.2m en 1.5 x 0.75m. Ideaal om leuke varianten op uw hockeytrainingen te geven. Deze gebruiken we ook vaak in onze hockeycourts en worden vaak door particulieren aangeschaft waarvan 1 of meerdere kinderen op hockey zitten. Ook deze kunt u optioneel van wielen aan de achterzijde laten voorzien zodat u de hockeydoeltjes eenvoudig kunt verplaatsen.


Mini hockeydoel 1.8 x 1.2m in een particuliere tuin. Degelijk aluminium hockeydoel met rubberen slagplanken en hier met een groen hockeynet PP.

Jeugd hockeydoelen
Dan hebben we onze inklapbare hockeyschotten met instelbare doelmond en wielen ten behoeve van een eenvoudige verplaatsing van uw jeugd hockeydoel. Materiaal kunststof 15mm. met een aluminium omranding.


Hockeyschot, jeugdhockeydoel van topkwaliteit voor een bijzonder concurrerende prijs.


Slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment hockeydoelen. 
Naast hockeypoelen bent u ook voor reclamebord-ophangprofielen, ballenvangers, dug-outs en uw hockeynetten bij ons aan het juiste adres. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we informeren u graag.SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Buiten de Sterkste!


info@skwshop.nl
*31(0)502806970Hockeydoel kopen? SKWShop.nl Zeer concurrerende prijzen. Ruim assortiment hockeygoals.Geen opmerkingen:

Een reactie posten