woensdag 25 oktober 2023

Fietsoverkappingen en rookoverkappingen. Laden en lossen.

 

Rookabri Keulen (Cologne) lossen van de wagen

SKWshop, zeer sterk in fietsoverkappingen en rookoverkappingen. Van bouwpakketten die u naar keuze door ons laat monteren, inclusief funderingen tot geprefabriceerde overkappingen, die we daar waar mogelijk in 1 deel leveren en grotere in meerdere delen, welke eenvoudig in het werk te schakelen zijn. Voor iedere smaak, ieder budget en vraagstuk een passende rookabri of fietsoverkapping. 

We leveren en monteren onze overkappingen door heel Nederland en België en af en toe ook ver daar buiten, waaronder de Antillen. 
Onze rookabri model Keulen bijvoorbeeld leveren we tot ca 9 x 2 meter volledig gemonteerd en als de wagen niet op de plek kan komen waar de overkapping moet komen te staan, gebruiken we een kraan. Dit is vele malen voordeliger dan de gehele overkapping ter plekke op te bouwen. Voordeel voor u, voordeel voor ons.


Lossen van onze rookabri - rookoverkapping Keulen (Cologne) 4x2m. met geïntegreerde zitbanken. Volledig gemonteerd vanaf fabriek geleverd en geplaatst. Deze rookabri is nog altijd 1 van de mooiste in zijn prijsklasse en omdat we Premium Partner zijn van WSM GMBH geven we zonder probleem de laagste prijsgarantie op deze rookoverkappingen.


Fietsoverkappingen
Ook onze fietsoverkappingen leveren we daar waar mogelijk volledig gemonteerd. Bijvoorbeeld onze top aanbieding fietsoverkapping BF1000. Deze met slagvast uv-bestendig polycarbonaat afgewerkte fietsoverkapping kunnen we tot een lengte van 9 meter volledig gemonteerd leveren.


Fietsoverkapping - rijwieloverkapping model BF1000, lengte 4.5m in de verzinkte uitvoering. Geschikt voor 12 fietsen. Deze fietsoverkapping is ook leverbaar in een standaard ral kleur van uw keuze, zodat u deze perfect bij uw smaak en/of huisstijl kunt laten aansluiten.


Fietsoverkapping City hoog en droog in de lucht. Ook deze is in diverse lengtes leverbaar. Een fraai architectonisch vormgegeven fietsoverkapping met wanden van ESG gehard veiligheidsglas en het dak van gelamineerd veiligheidsglas. Deze kleine uitvoering. lengte 3 meter is geschikt voor ca 8 fietsen.


Fietsoverkapping model City, lengte 3 meter hoog en droog in de lucht :-)


Grotere fietsoverkappingen
Dan komen we afhankelijk van de situatie met geprefabriceerde delen of we bouwen uw fietsoverkapping of rookoverkapping ter plekke op. Grotere fiets- en rookoverkappingen bouwen we op locatie op. Hier zijn we bezig met de montage van een fietsoverkapping met een lengte van 16 meter model City in Vlaanderen.
Fietsoverkapping of rookoverkapping kopen?
SKWshop.nl - Buiten de sterkste. Ruim assortiment, scherpe prijzen! Snelle vrijblijvende offerte en altijd gratis advies. We informeren u graag.

M:info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Calistenics

Ook zijn we bezig met het opnemen van een nieuwe lijn calisthenicstoestellen. Een voordelige lijn, ideaal voor de semi-openbare ruimtes. Hierover binnenkort meer.


Binnenkort op de website van SKWShop
Geen opmerkingen:

Een reactie posten