woensdag 18 oktober 2023

Rookabri Cologne

 Rookabri Cologne 4x2m met keramische zeefdruk op de wanden. deze is geschikt voor ca 10 rokers.


Rookoverkapping - rookabri model Cologne

Veel dealers verkopen de Keulen-serie rookoverkappingen die wij ook in het assortiment hebben onder de naam rookabri model Cologne. Deze doen dat meestal via zogenaamde parallel import, een andere buitenlandse dealer. En deze zijn eerder geneigd de naam rookabri Cologne te gebruiken, daar de Franse taal groter is dan de Nederlandse, Cologne is Frans voor Keulen (Hun vertaling voor Koln > de officiële fabrieksnaam van de overkapping). SKWShop is de Partner van WSM-GMBH.

Laagste prijsgarantie!
Wij hebben ervoor gekozen om deze overkapping de naam Keulen te geven en omdat wij de Partner zijn in Nederland hier ook nog eens de laagste prijsgarantie op te geven. En onze markt voor deze overkappingen voornamelijk bestaat uit België en Nederland. 

Bijna iedere afmeting en ral kleur leverbaar
Rookoverkapping Keulen, oftewel rookabri Cologne is leverbaar in bijna iedere afmeting en ral kleur. En naar onze mening nog altijd de mooiste rookoverkapping - rookabri in zijn prijsklasse. De boven aan dit blog afgebeelde rookoverkapping hebben we deze week afgeleverd in Westerlo Vlaanderen. De wanden ven gehard ESG-veiligheidsglas zijn voorzien van een keramische zeefdruk, zodat de rokers niet teveel in het zicht staan.


Rookabri Keulen rookoverkapping Cologne lengte 3 meter, voorzijde open. De wanden ven helder ESG veiligheidsglas. Deze hebben we net in Nieuw Velsen afgeleverd.


Levering van uw rookabri - rookoverkapping
Indien de door u bestelde rookabri -rookoverkapping op de vrachtwagen past en we op de juiste plek kunnen komen, leveren we deze volledig gemonteerd. Grotere rookoverkappingen in geprefabriceerde delen en als de plek niet goed toegankelijk is, kiezen we of voor een kraan of bouwen we deze ter plekke op.
We bekijken altijd samen met u wat voor de de meest voordelige oplossing is, zodat u niet teveel betaald.


Rookabri Keulen (Cologne) 3x2m, hoog en droog in de lucht en wordt zo op de plek gezet.


Rookoverkapping Keulen (Cologne) opties
We kunnen deze rookabri van diverse fraaie opties voorzien, waaronder:

  • geïntegreerde zitbanken
  • Inlightsysteem met timer en sensor
  • groen Sedum-dak
  • Keramisch zeefdruk, verschillende patronen mogelijk
  • afsluitbare deur
  • geïntegreerde heater met timer en sensor
  • zonnepaneel.

Rookabri Cologne (Keulen) 4x2m met zitbank, heater, Inlight, afsluitbare deur en een groen dak. Full options).

En andere wandpanelen
Geperforeerde plaat en trapeziumplaat

Montage van uw rookabri
Deze rookoverkappingen zijn voorzien van aangelaste voetplaten met voorgeboorde gaten ten behoeve van de montage op het maaiveld, of u kiest voor de uitvoering met verlengde staanders (+200mm) voor montage onder het maaiveld. Vooral bij grootere rookoverkappingen kan dit kan dit zijn, omdat er bijna altijd wel afloop in straatwerk zit.

Indien wij de montage voor u verzorgen, wordt u volledig ontzorgd.

Bij een dergelijke lange rookabri - wachtruimte zijn verlengde staanders eigenlijk noodzakelijk om tot een nette plaatsing te komen.


Rookabri kopen?
SKWShop.nl  De van WSM-GMBH in Nederland en daardoor de scherpste prijzen! 

M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970

De sterkste in rookabri en rookoverkapping op maat! Zeer veel mogelijkheden.


Ook kunt u uw rookabri combineren met een fietsenstalling
Ook dan geldt bijna iedere afmeting mogelijk. Hieronder een klein uitvoering met 2x2m rookgedeelte ne 3 meter fietsoverkapping. 


Rookabri, fietsoverkapping combinatie. Ook dat behoort met deze serie overkappingen tot de mogelijkheden. Ook voor uw fietsoverkapping geldt, zeer veel mogelijkheden. Voor iedere smaak, ieder vraagstuk en ieder budget, een passende fietsoverkappingGeen opmerkingen:

Een reactie posten