maandag 30 oktober 2023

pannakooi en voetbalkooi op maat!

 

Het uitzetten van een voetbalkooi met basketbal door onze monteurs

Voetbalkooi of pannakooi kopen?

SKWshop, maatwerk, vakwerk. Geluids- en vandalisme-arme pannakooien en voetbalkooien op maat voor scherpe prijzen. Bijna iedere afmeting is mogelijk en wandhoogtes tot en met 4 meter. 
Een pannakooi is nog altijd een aanwinst voor uw speel- of schoolplein. Veilig sporten en spelen voor uw jeugd zonder dat er overlast voor anderen ontstaat. Sporten is gezond en draagt bij aan socialisatie en integratie.

Geluidsarm
Door het gebruik van Securitystaanders met kunststof scheiding van de metalen delen zijn deze pannakooien en voetbalkooien geluidsarm en daar waar ze zeer "stil" moeten zijn plaatsen we de staanders hart op hart 125cm van elkaar waardoor er een zeer stijve constructie ontstaat.


Hier zijn we bezig met de montage van een overdekte pannakooi 7.5x15m met kunstgras speelvloer en basketbalvoorzieningen. Deze pannakooi staat vlakbij woningen en staan de Securitystaanders dus hart op hart 125cm om een stille pannakooi te krijgen

Kleuren
Onze pannakooien en voetbalkooien zijn hebben standaard, groen, zwart of antracietkleurige wanden (andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk). De pannadoelen, voetbaldoelen en basketbalcombinaties standaard in 1 of meerdere ral kleuren van uw keuze.

Speelvloer
Voor de de speelvloer van uw pannakooi of voetbalkooi adviseren we meestal een goed gelegde tegelvloer met tegel van 30x30cm. Pannavoetbal is tenslotte een variant op straatvoetbal. Vroeger speelden de kinderen met een bal op straat en gebruikte 2 jassen om een doel van te maken. Door het toegenomen verkeer is dit niet meer mogelijk op de meeste plekken en daardoor zijn voetbalkooien ontstaan. En wisten we dat vallen op straat zeer doet en je daar rekening mee moest houden.

Tegels zijn relatief goedkoop, nauwelijks onderhoud en duurzaam bovendien.

Andere speelvloeren
Dat behoort ook tot onze mogelijkheden, van kunstgras tot drainbeton en rubberen gietvloeren. 
Zoals de zandgevulde multi-play kunstgras speelvloer op de afbeelding hierboven met ingelegde sportbelijningen.


Granuplast rolcoating. Ook kunnen we uw bestaande ondergrond of tegelvloer coaten met een Granuplast rolcoating met stroefheidskorrel en voorzien van sportbelijningen. Een zeer sterke slijtvaste coating welke in diverse kleuren leverbaar is. 


Of het nu om een kleine pannakooi of een grote multi-sportkooi gaat, we leveren maatwerk - vakwerk.
En ook overdekte pannakooien met een netoverdekking behoren tot onze mogelijkheden.

Offerte op maat
Indien u overweegt een voetbalkooi of pannakooi aan te schaffen, is het vragen van een offerte bij SKWShop absoluut de moeite waard. We zijn 1 van de sterkste spelers als het om een pannakooi of voetbalkooi gaat en we plaatsen door heel Nederland en België. Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.


Kleine pannakooi 4x6m van gelaste panelen in de kleuren rood-wit en blauw


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


SKWShop.nl uit Groningen - Buiten de sterkste!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten