woensdag 24 april 2024

Creëer de perfecte buitenervaring met onze nieuwe teamtafel "Londen"

 


Horeceset Londen, ideaal als teamtafel in de 240cm uitvoering


Op zoek naar de ultieme buitenervaring voor uw sportvereniging, horecagelegenheid of recreatiepark? Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment park- en straatmeubilair: de Horecaset "Londen" (hoge picknicktafel). Deze set bestaande uit een tafel en 4 of 6 krukken, combineert niet alleen stijlvol design met duurzaamheid, maar biedt ook het gemak van onderhoudsvrij gebruik, waardoor het de ideale keuze is voor elke buitenomgeving. Ideaal als teamtafel op uw sportaccommodatie.


Ontwikkeld door vraag van sportverenigingen


Duurzaamheid in stijl
Het design van onze Horecaset "Londen" is geïnspireerd op de iconische Londen-serie parkbanken en picknicktafels. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn zowel de bartafel als de zitkrukken volledig rotvrij en vereisen ze geen onderhoud. Dit betekent dat u kunt genieten van een prachtig buiteninterieur zonder u zorgen te hoeven maken over het weer of intensief gebruik.


Geen rot, geen onderhoud en goed voor het milieu! Onze hoge picknicktafel, horecaset model Londen.


Milieuvriendelijkheid in actie
Wij zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk, daarom zijn onze Horecaset "Londen" producten gemaakt van 100% regeneraat en zijn ze zelf ook weer voor 100% recyclebaar. Door te kiezen voor deze set draagt u bij aan een duurzamere wereld, zonder in te leveren op kwaliteit of esthetiek.


Aanpasbaar en praktisch
Of u nu een sportvereniging runt of een druk bezochte horecagelegenheid hebt, de Horecaset "Londen" is een waardevolle toevoeging aan uw buitenruimte. Met de keuze uit 4 of 6 zitkrukken kunt u uw gasten, leden of klanten comfortabel laten plaatsnemen. Bovendien zijn de sets verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u ze kunt aanpassen aan de sfeer van uw locatie.


Ideaal voor sportverenigingen als teamtafel
Speciaal voor sportverenigingen bieden we ook een tafel met een lengte van 240 cm aan, zodat het hele team rond één tafel kan zitten. Ideaal voor besprekingen, vieringen of gewoon om samen te zijn na een intense wedstrijd. Afgebeeld de standaard uitvoering met een lengte van 180cm, op aanvraag ook in een 240cm uitvoering leverbaar.


Kleurrijke opties
Onze Horecaset "Londen" is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen voor zowel de zittingen als het tafelblad. De onderstellen zijn standaard zwart, terwijl u voor de zittingen en tafelbladen kunt kiezen uit Mineral Grey, Ural Black, Quartz Brown, Andes Green, of Sand-Beige. Zo kunt u de set perfect afstemmen op de omgeving waarin deze wordt geplaatst.


Prijsinformatie
De Horecaset "Londen" wordt geleverd als set van 4 krukken en 1 tafel. Al voor 1685,00 ex btw. Voor prijzen en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen of onze website bezoeken.


Creëer de perfecte buitenervaring voor uw gasten, leden of klanten met de Horecaset "Londen". Duurzaamheid, stijl en praktisch gebruik komen samen in deze must-have set voor elke buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw buitenruimte naar een hoger niveau te tillen!

Zie hier ons gehele assortiment kunststof picknicktafels en parkbanken.

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.

M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970


Picknicktafel Londen waar de hoge set met krukken van afgeleid is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten