dinsdag 9 april 2024

Optimale bescherming voor fietsen: Ontdek onze Manheim fietsoverkapping

 

Drie geprefabriceerde fietsoverkappingen model Manheim naast elkaar. Gereed voor uitlevering/montage.


Onze Manheim fietsoverkapping
Ben je op zoek naar een hoogwaardige fietsoverkapping die niet alleen je fiets beschermt, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan de omgeving? Dan is de Manheim fietsoverkapping precies wat je nodig hebt. Met zijn veelzijdige ontwerp en aanpasbare functies biedt de Manheim de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van je fietsen, waarbij esthetiek en functionaliteit samenkomen.

Alle ijzerdelen verzinkt en gepoedercoat. Diverse ral kleuren mogelijk en ook speciale coatings voor plaatsingen aan de kust voor een optimale bescherming.

Een nette duidelijk plek op uw terrein waar uw bezoekers en medewerkers veilig en netjes kunnen fietsparkeren. geen losse fietsen en scooters.. 

Stijlvol ontwerp, degelijk en duurzame bescherming
De Manheim fietsoverkapping is ontworpen met oog voor zowel stijl als duurzaamheid. Het strakke en moderne design voegt een eigentijdse uitstraling toe aan elke omgeving, of het nu gaat om een bedrijfspand, een appartementencomplex of een openbare ruimte. Dankzij de hoogwaardige materialen en constructie biedt de Manheim maximale bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en externe invloeden, waardoor je fietsen veilig blijven, jaar na jaar.Fietsoverkapping Manheim met een lengte van ca 7 meter en als wandafdichtingen ESG gehard veiligheidsglas en golfplaat gecoat in aluminium-kleur


Maatwerk
Een van de belangrijkste kenmerken van de Manheim fietsoverkapping is de mogelijkheid tot maatwerk. Met verschillende wandafwerkingen en RAL-kleuren kun je de fietsoverkapping aanpassen aan de specifieke vereisten en esthetiek van je locatie. Of je nu op zoek bent naar een subtiel ontwerp dat naadloos opgaat in de omgeving of een opvallende statement wilt maken, de Manheim biedt de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen.

Verlichting
Ook verlichting mogelijk, al dan niet met sensor en timer..

Compleet pakket: levering en montage
Bij de aanschaf van een Manheim fietsoverkapping heb je de keuze tussen alleen levering of een compleet pakket inclusief montage en funderingen. Ons deskundige team zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten van jouw locatie. Of het nu gaat om een vlakke ondergrond of een uitdagende terrein, wij zorgen ervoor dat jouw fietsoverkapping stevig en veilig wordt geïnstalleerd.

U kunt kiezen voor een uitvoering voor montage op het maaiveld of met verlengde staanders (+200mm) voor montage onder het maaiveld.


Diepzwart, RAL 9005 met aan 1 zijde van de fietsoverkapping een tussenwand zodat er een rookruimte ontstaat van ca 2x2m


Ruime keuze aan fietsenrekken
Naast de fietsoverkapping zelf bieden we ook een ruime keuze aan fietsenrekken om aan alle opbergbehoeften te voldoen. Van eenvoudige enkele rekken tot design en aanleunbeugels met oplaadpunten voor e-bikes en scooters, we hebben voor elke situatie de juiste oplossing. Onze fietsenrekken zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk in gebruik, waardoor het parkeren en beveiligen van je fietsen een fluitje van een cent wordt.


Fietsoverkapping Manheim lengte 3 meter met onze hoog-laag fietsenrekken model 4000


Vragen en offertes kosten u niets
Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige fietsoverkapping die niet alleen je fietsen beschermt, maar ook een visueel statement maakt, dan is de Manheim de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe de Manheim fietsoverkapping jouw omgeving kan transformeren.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970Zonder wanden, uitgevoerd met fiets aanleunbeugels verzinkt met tussenbuis


Geen opmerkingen:

Een reactie posten