maandag 15 april 2024

Rookoverkapping Keulen: Stijlvol, flexibel en betaalbaar.


Rookabri Keulen 4x2m in ral 9005. Ideaal voor 8 tot 10 rokers


Een rookruimte voor de buitenruimte nodig?
Bent u op zoek naar de perfecte rookoverkapping die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is? Zoek niet verder! Onze rookoverkappingen bieden een ongeëvenaarde combinatie van elegantie, aanpasbaarheid en betaalbaarheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor elk bedrijf of horecagelegenheid en/of vereniging. Afwatering door gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld en wanden van ESG gehard veiligheidsglas. 


Al vanaf 1 x 1 meter leverbaar
Rookoverkapping model Keulen is verkrijgbaar in bijna elke afmeting en RAL-kleur, waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren, al vanaf vanaf slechts 1x1 meter en qua grootte bijna onbeperkt. Of je nu een compacte oplossing nodig hebt voor een klein terras of een ruime overkapping voor een drukke buitenruimte, wij hebben het voor u. 


Een groen Sedum-dak behoort ook tot onze mogelijkheden. Hier afgebeeld een rookabri Keulen 4x2m met zitbanken, afsluitbare deur en een groen dak. Deze overkapping is tevens voorzien van een heater met timer en sensor.Verhoogd het comfort met optionele toevoegingen
Om het comfort van uw, bezoekers, medewerkers of gasten te maximaliseren, bieden wij diverse optionele toevoegingen aan. Van LED-verlichting met sensor en heaters met sensor tot afsluitbare deuren en geïntegreerde zitbanken, onze rookoverkappingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. En ook andere wandpanelen behoren tot de mogelijkheden.


Rookabri - rookoverkapping model Keulen 4x4m met afsluitbare deur, geïntegreerde zitbanken en op 1 wand een keramische zeefdruk. Deze afmetingen leveren we in 2 geprefabriceerde delen, die eenvoudig in het werk geschakeld kunnen worden..


Flexibele installatieopties
Of u nu een kant-en-klare oplossing nodig hebt of een op maat gemaakte installatie vereist, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze rookoverkappingen kunnen volledig gemonteerd worden geleverd voor afmetingen tot 8x2 meter. Voor grotere afmetingen bieden wij geprefabriceerde delen aan die eenvoudig ter plaatse kunnen worden geschakeld. En voor locaties die moeilijk bereikbaar zijn, maken wij gebruik van een kraan of leveren wij de rookoverkapping als bouwpakket dat ter plaatse kan worden opgebouwd. En... Montage door ons, inclusief funderingen? Geen probleem, we ontzorgen u graag.


Rokersabri Keulen 3x2m voor ca 6 personen. Hier uitgevoerd met geïntegreerde zitbank en een achterwand van trapeziumplaat.


Ultieme duurzaamheid voor een scherpe prijs
Wij streven naar duurzaamheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prijs. Onze rookoverkappingen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze een langdurige investering vormen voor uw bedrijf. En dankzij efficiënte productieprocessen kunnen wij onze rookoverkappingen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, zonder in te leveren op de kwaliteit.


De plek moeilijk bereikbaar? Geen probleem, we ontzorgen u graag. Op de foto hangt een rookoverkapping Keulen 4x2m met afsluitbare deur in de luchtOntdek de perfecte rookoverkapping, model Keulen!
Kortom, als u op zoek bent naar mooie en degelijke rookoverkappingen die volledig aan uw wensen voldoen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en hoe wij u kunnen helpen om de perfecte buiten rookruimte te creëren voor uw vereniging, bedrijf of horecagelegenheid.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Rookabri Keulen 2 x 2m Ideaal voor 4 tot 5 personen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten