woensdag 7 augustus 2024

SKWShop: Overkappingen voor ieder vraagstuk

 


Onze fietsoverkapping model Karin in een lengte van 8.6m met wanden van trapeziumplaat in ral 9002 Een zeer voordelige overkapping waar u jarenlang plezier van heeft. 


SKWShop: Ook zeer sterk in overkappingen

Welkom bij SKWShop, dé specialist in overkappingen. Of u nu op zoek bent naar een praktische rookoverkapping, een stijlvolle fietsoverkapping, een functioneel bushokje, of een robuuste automaatoverkapping, bij ons vindt u het allemaal. Wij bieden oplossingen voor elk budget en iedere stijl, van eenvoudige budgetoplossingen tot luxe designmodellen.


Rookoverkappingen: beschermd en comfortabel

Onze rookoverkappingen bieden een ideale oplossing voor bedrijven en openbare ruimtes waar roken alleen in aangewezen zones is toegestaan. Deze overkappingen zorgen voor beschutting tegen weer en wind, waardoor rokers altijd comfortabel staan. Voor iedere smaak, ieder budget en ieder vraagstuk beiden we een passende oplossing.


Een rookabri - rokersoverkapping uit onze populaire Keulenserie. Deze overkapping is in bijna iedere afmeting leverbaar en kan tevens voorzien worden van zitbanken, een groen Sedum-dak, LED met sensor en zelfs een heater met sensor en timer.



Fietsoverkappingen: Veilig en duurzaam

Bij SKWShop begrijpen we het belang van goede fietsoverkappingen. Onze fietsoverkappingen beschermen fietsen tegen de elementen en zorgen voor een georganiseerde en nette stalling. Met verschillende ontwerpen en materialen bieden wij duurzame oplossingen die passen bij uw specifieke wensen en de uitstraling van uw locatie.


Onze modern vormgegeven fietsoverkapping model City. Wanden van ESG gehard veiligheidsglas en het dak van gelamineerd veiligheidsglas. 


Onze hardloper, het meest verkochte model fietsoverkapping. Overkappingen model BF1000. Leverbaar in bijna iedere afmeting. Onze top aanbieding, nog altijd voor superprijzen, inclusief montage en funderingen. Afgebeeld een 4.5m uitvoering, Ideaal voor ca 12 fietsen.



Bushokjes: praktisch en betrouwbaar

Onze bushokjes zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Ze bieden beschutting voor wachtende passagiers en zijn bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Of het nu gaat om een eenvoudige oplossing of een geavanceerd design, wij hebben het bushokje dat bij uw behoeften past.



Onze busabri - bushokje Palermo in een 4 meter uitvoering met zitbanken. Hiervan hebben we diverse op het Hoofdstation in Groningen geplaatst.


Automaatoverkappingen: Bescherming voor uw voorzieningen

Automaatoverkappingen zijn essentieel voor het beschermen van verkoop- en kaartautomaten tegen weer en wind. Bij SKWShop bieden we diverse modellen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een nette en professionele uitstraling van uw locatie.


Automaatoverkapping, hier zijn we aan het testen en filmen in Rotterdam met een blikjes inzamelingsautomaat. Een fraaie overkapping uit onze Keulenserie. 


Van budgetoplossingen tot design: Voor elk wat wils

Bij SKWShop vindt u een breed scala aan overkappingen die aansluiten bij elke budget en stijl. Onze budgetoplossingen bieden uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, terwijl onze designmodellen uitblinken in esthetiek en innovatieve features/opties.


Gereed voor transport 5 van onze design overkappingen model Regenburg. Een rookabri in paraplumodel.


Waarom kiezen voor SKWShop?

Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Diversiteit in aanbod: Of u nu een eenvoudig of luxe model zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor u.
Klantgerichte service: Wij denken met u mee en bieden maatwerk waar nodig.
Scherpe prijzen: Betaalbare overkappingen zonder in te boeten op kwaliteit.

Ontdek ons volledige assortiment op onze website en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bij SKWShop bent u verzekerd van een overkapping die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Maatwerk - Vakwerk!


SKWShop – Ook sterk in overkappingen. Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

In dit blog hebben we slechts enkele voorbeelden uit ons zeer ruime assortiment overkappingen laten zien. Bezoek onze website > overkappingen voor al onze mogelijkheden.

Bij directe vragen
M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Deze overkappingen, 3 stuks van onze fietsoverkapping model BF1000 met een lengte van 4 meter hebben we afgelopen week nog opgeleverd. Alle in de verzinkte uitvoering.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten