dinsdag 19 februari 2013

Pannasoccer uitbreiding

Groot worden in sportkooien..Zoals aangegeven, ga ik in het door mij genoemde "Hoofdstuk 2" van #allesvoorbuiten, het meer over inhoud hebben. 
Dus bij deze: Pannasoccer. De aanleiding is dat ik merk, in het telefonische verkeer met klanten, dat er hier en daar onduidelijkheid is met wat een Pannakooi is en iets meer, wat Pannasoccer nu eigenlijk inhoud.

Panna:
Panna-soccer is ontstaan in Suriname. Panna betekent eigenlijk niets anders  dan ''Poortje". Het tussen de benen doorspelen van de bal bij je tegenstander en vervolgens in balbezit blijven is een Panna. Dit betekent een "knock-out" en diegene die het poortje maakt heeft dus gewonnen.

Daarnaast moet een speler (of team) die in balbezit is binnen 15 seconden op het doel schieten.
Een scheidsrechter is niet echt nodig. Deelnemers 1 tegen 1 t/m 5 tegen 5 spelers. 
En er wordt geen keeper gebruikt.

En het wordt gespeeld in een kooi, waarvan de zijkanten gebruikt mogen worden om de tegenstander uit te spelen en de bal eigenlijk niet, of nauwelijks uit kan raken.

De essentie is dus dat het verschil zit in spelregels. En het feit dat het "dollen" van de tegenstander belangrijker is dan doelpunten scoren. Snel en technisch en daardoor ideaal om balvaardigheid van jonge spelers te verhogen. 

En eerlijk is eerlijk, in de 70er jaren werd er nog overal op straat gevoetbald, in de huidige maatschappij met veel meer verkeer, kan dat bijna nergens meer en biedt een Pannakooi van SKWshop de uitkomst. Betaalbaar, duurzaam, de kinderen veiligheid, plezier en u geen overlast!

SKWshop levert Pannakooien, voetbalkooien, sportkooien en multifunctionele kooien.
Deze blog gaat over de Pannakooi dus...


Standaardisatie.

We gaan een aantal kooien met standaard-maten toevoegen aan ons assortiment. 

PS120 >7,5 x 15 meter
PS150 > 10 x 15 meter
PS160 > 10 x 20 meter
PS180 > 15 x 25 meter

Alle voorzien van een pannadoeltje 0,75 x 1,5 meter. Verzinkt of in RAL-kleur naar keuze.
Kleur wand: verzinkt, groen gecoat of zwart-gecoat. Het voordeel hiervan is dat we de klant die om een standaard maat Pannakooi vraagt, binnen 24 uur een passende offerte kunnen doen toekomen. Andere maten blijven natuurlijk ook leverbaar..maar we denken dat we 80 tot 90% van de aanvragen hiermee kunnen afdekken. 

En door goede afspraken met alle betrokkenen in de keten, kunnen we met iedereen de concurrentie aan.
Geen overhead, geen onnodige bureaucratie, geen voorraden..tel uit je winst. Erik is niet voor niets Lean-consultant. En binnen 2 werkdagen uw prijsopgave. 

We moeten toch op de kleintjes letten.


Ergens deze week, eind volgende week zal deze aanpassing in de shop gedaan zijn.
Vanzelfsprekend blijven we ook maatwerk leveren, en moet het vreemd lopen willen we de klant niet de oplossing kunnen bieden die hij wenst.

Daarnaast is het leuk om te weten dat we indien gewenst de Pannakooien, en dus alle sportkooien ook met vloeren kunnen leveren, inclusief drainage tot 5 meter buiten het veld! 

1. Waterdoorlatend beton, met een coating. 2. Kunstgras op Lava, deze vloer heeft echter als nadeel dat hij vorstgevoelig is en bij opdooien een beetje kan gaan bollen. 3. Kunstgras op waterdoorlatend beton. In aanschaf iets duurder, maar op de langere termijn hoeft alleen de bovenlaag vervangen te worden, en dan pakt een dergelijke vloer voordeliger uit.

Model Play:
Deze afwerking blijft toch een beetje mijn trots: Alhoewel de hieronder afgebeelde kooi, eigenlijk niet geschikt is voor Panna. Dit komt door de grote afmetingen van de antivandalendoelen: 3 x 2 meter. Hier hoort dus eigenlijk net als bij zaalvoetbal een keeper in.

Kooi: Model Play, afgwerkt met onder druk geimpregneerd hout.

Voetbalkooi met kunstgras:
Ook mooi om te zien, kleurencombinatie en en de hoogwaardige afwerking. Mooi afgemaakt met een vloer van kunstgras op lava. 

SKWshop heeft zich tot doel gesteld om een grote speler te worden op het gebied van alle vormen van sportkooien die je maar kunt bedenken. Behalve zwembaden met een hek eromheen ;-).

Ook nieuw in ons assortiment: antivandalen-basketbalpaal

En verder...druk met de jaarafsluiting, de belastingdienst staat alweer voor de deur.

En een beetje wel en wee....van de vrouw achter dit alles...eigenlijk heb ik zakelijk niets te zeuren, en begin het  "normaal" te vinden dat mijn dagen gevuld zijn met praten over veldafscheidingen, voetbaldoelen, ed. en inmiddels scholen/bedrijven kan adviseren over fietsoverkappingen en bergingen, want daar zijn nogal wat offerte aanvragen voor geweest afgelopen week. Eerlijkheidshalve kan ik nu ook zeggen dat er zich  een structuur aan het ontwikkelen is die mij rust geeft in het zaken doen, het vertrouwen in de mensen die voor mij werken en het oplossen van ontstane problemen onderweg, die netjes en naar tevredenheid van de klant worden opgelost, dus zoals ik begon, je hoort mij niet zeuren.


                         Van mij een vette knipoog, en ik hou jullie op de hoogte!!!
      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten