donderdag 4 juli 2013

De zandbak en vreemde vogels...Ik weet nu dat ik dit allemaal niet wil weten!


De ene dag sta ik met een zoekterm hoog in Google en even later ben ik nergens meer......
Oke! Dit zoeken we even uit, wat zou hier aan de hand kunnen zijn.............? Een uurtje later heb ik al spijt.... ;-).

Aha, het zou kunnen dat ik last heb van het Sandboxfilter. Zandbakfilter, ff checken. Oke, de verhalen gaan dat een site die eerst hoog in Google scoort, getroffen wordt door dit filter. Her en daar lees ik op het internet dat Google betrouwbaarheid linkt aan leeftijd van een site en daardoor een nieuwe site in de zandbak kan plaatsen. Weer iets geleerd, denk ik dan....

Kom ik onderweg ook nog de Penquin tegen??? Oh, dat is dus een update die controleert of je volgens de wetten van Google goed bezig bent, ander wordt je gestraft en bestaat de kans dat je de ranking uitvliegt..
"Kijk',  denk ik dan, heeft mijn eigenwijsheid me hier even geholpen :-).
Tientallen experts hebben me het afgelopen jaar diverse malen aangeboden om even snel hoog in Google te komen, met droge ogen heb ik ze steeds teruggegeven dat ik hen niet nodig was en dat we dit zelf wel konden...haha!En... als je op de Penquin klikt, kom je ook de Panda tegen?? Ben ik gek! Ff doorzoeken. Ah, een filter van Google dat controleert of je waardevolle content op je site hebt.......pffff.
Ghost, Cafeine, Vince, Buffy................. "Ja, daaaag!" "Weet je wat"?

Ik stop maar met lezen, ik ben de halve dierentuin en weet ik wat inmiddels al tegengekomen, ik wil dit toch allemaal niet weten...straks kom ik de bekende "Paarse Krokodil" tegen, en daar zit niemand op te wachten, toch?
Voor de jeugdigen onder ons, dit is een tijdje een populair spotje geweest op t.v. die keurig de vinger op de zere plek heeft gelegd, m.b.t. het functioneren van onze overheid en verder niets eigenlijk, haha.
De overheid functioneert nog net zo als toen.

Grappig als ik er nu over nadenk. De enige die dit iets opgeleverd heeft zijn bedrijven als Bol.com, volgens mij kun je daar nog steeds een paarse krokodil kopen :-). En de overheid...dus nog steeds hetzelfde.

En deze dame gaat gewoon door op de ingeslagen weg, teksten optimaliseren, afbeeldingen verversen en "geleende" vervangen door eigen. Twitter, Facebook, Linkedin, en Blogger en daarnaast blijven uitbreiden.

En let op, lieve mensen, het is ons principe om de wereld, nou ja de wereld, maar wel Nederland te laten zien wat een paar mensen uit het tijdperk van de telefoon met de draaischijf, het papieren buskaartje en mooie zomers, kunnen bereiken. Waarom? Daarom! Al sturen ze heel Artis op mijn dak!

De paarse krokodil!


Trouwens heb ik hier ook helemaal geen tijd voor, ben al weer druk met een leverancier van opblaasbare pannavelden, een leverancier van betonnen tafeltennistafels en de nieuwe site: Pannaworld....we hebben de 1e review gehouden.... Ik vind hem erg mooi worden....


Zijn jullie weer op de hoogte... ..Morgen de demonstratie van de Soccerwave op Sportpark West-End, voor de liefhebber: om 16:30 uur! straks nog een nieuwe pagina aan SKWshop toevoegen en dan is het echt genoeg voor vandaag :-).

Oh ja, de design winner staat nu ook in mijn shop, een topper uit de Eco-parkmeubilair lijn, als je hem leuk vindt mag je er rustig een like bijzetten. Dit vinden de Penquin en de Panda, denk ik, niet zo erg. En volgens mij kom ik er ook niet door de zandbak in;-).

Parkbank: Model Canvas.


Groeten van echt allesvoorbuiten, sterk in recyclebaar parkmeubilair ;-), voetbaldoelen, dug outs, pannakooien en meer..                                          Nog steeds te koop bij Bol.com ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten