zondag 24 januari 2016

Dug-outs van SKWshopAf en toe is het een beetje zoeken naar een blog-onderwerp. Waar gaan we het over hebben..... Er gebeurt ook zoveel, We hebben het maken van een bedrijfsfilm ingepland, deze zal eind februari op de website staan. We voegen na de al geplande veranderingen van onze website ook een pagina met een klantenoverzicht toe. Dus binnenkort, de nieuwe winkelmand, de live-chat, uitgebreide voorstelpagina, van wie is wie en wie doet wat, ook een klantenoverzicht.

Maar voor nu is het onderwerp dus onze aluminium dugouts....


De dugouts van SKWshop


Zoals bij velen bekend hebben we een zeer ruim assortiment aluminium dugouts. Voor diegenen voegt dit blog niet zoveel toe en hebben we hopelijk volgende keer een onderwerp dat meer aanspreekt.....
Voor wie hier nog niet mee bekend is en overweegt een dug-out of dugouts te kopen, hieronder onze modellen en extra informatie, zoals deze ook in de categorie dug-outs op onze website te vinden is.

Dug-out model DO150 Een mooi vormgegeven volledig gelaste aluminum dugout. 

Dug-out model 160, Halfronde extra diepe dug-outs. Vanwege de iets lagere hoogte 190cm, kiezen veel klanten indien ze extra diepe dugouts zoeken voor model 180 of model 195.  

Aluminium dugout model 170. Inmiddels een klassieker en op veel sportvelden te vinden. 


Dug-out model 180, volledig gelast aluminium, hier afgebeeld met een zwarte poedercoating. en extra diepe dugout, dus optimale bescherming tegen weer en wind.

Model 190. Robuust en duurzaam. 

Model 195. Ook dit is een extra diepe dug-out en volledig gelast.

Volledig gelast aluminium.


Alle afgebeelde modellen zijn van gelast aluminium. En hebben een afwerking van dubbelzijdig uv-bestendig polycarbonaat. Slagvast vanzelfsprekend!
Ook geldt voor iedere uitvoering dat deze naar keuze met FSC-hardhouten zit-planken geproduceerd kunnen worden, of met kuipzitjes in uw clubkleuren.
Leverbare standaard lengtes 3 t/m 6 meter en langere dug-outs in overleg.
Voor de hockeyverenigingen maken we de onderzijde dicht met aluminium.

Onze dugouts zijn absoluut kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs en staan garant voor jarenlang onbezorgd gebruik! De ideale plek voor uw coach en uw reservespelers. 

Overige opties o.a.
  • dikker polycarbonaat
  • een zwevende bank
  • wielen onder de dugout
  • kledinghaken
  • een legplank achter de zittingen bij de diepe dugouts
  • poedercoating van uw dugouts in een ral-kleur naar keuze
  • borden met uit en thuis, of uw clubnaam op de dugout.


Vakmanschap!


Onze dug outs worden door vakmensen geproduceerd en gecontroleerd! Daarnaast behoren onze aluminium profielen tot de dikste die de markt u te bieden heeft, als het om aluminium dugouts gaat.
Afgebeeld het gelaste frame van een 5 meter dugout uit onze DO150-serieTransport


Op de afbeelding hieronder ziet u het verladen van onze dugouts en hoeveel ruimte een dug-out eigenlijk inneemt op een vrachtwagen.


Plaatsing


Onze dugouts zijn zeer goed zelf te plaatsen, maar ook dit kunnen wij, zoals u op de afbeelding hieronder ziet voor u verzorgen. Desgewenst leveren we u de prefab betonpoeren erbij.
Tot zover deze korte introductie van onze dug-outs. 
Indien u vragen over onze dugouts heeft of een geheel vrijblijvende offerte wenst, bezoek dan onze site, de categorie dug-outs, of bel of mail ons. Vragen en offertes kosten u niets en we komen graag in contact met u.


De hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten.

Raadgevend leverancier van de openbare en semi-openbare ruimte. 
Zeer sterk in de inrichting van sportaccommodaties en producten voor uw sportaccommodatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten