zondag 3 januari 2016

Rokersabri, rookoverkapping of rokersoverkapping


Rokersabri model Keulen: 2 x 2 m. Met geïntegreerde zitbank

Zoektermanalyse


Met grote regelmaat voeren we zoekterm-analyses uit, waar wordt op gezocht door potentiële klanten?
Komen we er tot onze grote schrik achter dat onze zuiderburen uit Belgie, regelmatig zoeken op de term "rokersabri" i.p.v. rookoverkapping of rokersoverkapping. Rokersabri, een woord dat 0 keer op de site van SKWshop te vinden is...... Slik, schrik... We hebben ons dus volledig gefocust op de Nederlanders,,,,
We verkopen/plaatsen met grote regelmaat rokersoverkappingen bij onze zuiderburen, maar laten hier blijkbaar nog een kans liggen. Dus werk aan de winkel en de termen rokersabri en rokersabri kopen integreren op de site.


Eerlijk is eerlijk.


Onze rokersoplossingen behoren tot de mooiste de de markt te bieden heeft. Zeker onze Keulen-serie is een product met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bijzonder fraai afgewerkte rook-overkappingen voor zeer scherpe prijzen. Leverbaar in diverse standaard afmetingen en ook maatwerk is mogelijk.

Rookoverkapping en vanaf nu dus ook rokersabri, model Keulen in een 3 x 1.5 meter uitvoering. Gepoedercoat in een fraaie witte RAL kleur

Kenmerken Rokersabri Keulen
Deze gehele serie bestaat uit duurzame profielen, een zwaar uitgevoerd dak van trapeziumplaat.
De wandafwerking, gehard veiligheidsglas of trapeziumplaat.
Afwatering, door gebitumeerde staanders en spuwers vlak boven het maaiveld
Inloopopening:
  • meest gebruikt, inloopopening van 1 meter
  • afsluitbare deur van gehard veiligheidsglas
  • bij rolstoelgebruik 1.5 meter
  • soms wenst de klant een hele zijde open Hieronder enkele voorbeelden van onze standaard- afmetingen van rokersabri c.q. rookoverkappingen uit onze Keulen-serieHier uitgevoerd in blauw, met geïntegreerde zitbanken, afmetingen 3 x 2 meter
Antraciet, afmetingen 4 x 2 meter, met een vrijstaande zitbank, parkbank model Danielle


Sleutelklaar geleverd


Al deze rokersabri's worden sleutelklaar geleverd en kunnen als de plek goed bereikbaar is voor de vrachtwagen in 1 keer op de juiste plek gezet worden. Door de aangelaste voetplaten, is de bevestiging op het maaiveld vrij eenvoudig. Maar vanzelfsprekend kunnen ook wij dit voor u verzorgen. Indien de plek minder toegankelijk is, leveren we deze gewoon als bouwpakket, zodat deze op de plek zelf gemonteerd wordt.

Zorgvuldig verpakte rokersoverkappingen 3 x 2 meter. Gereed voor transport naar de klant


Grote rookoverkappingen


Bij de grote rookoverkappingen leveren we geprefabriceerde delen, deze worden dan ook weer eenvoudig in het werk geschakeld. 

Een geschakelde uitvoering, voorzien van afsluitbare toegangsdeur en de optie die we nog niet in dit blog benoemd hadden. De wanden voorzien van een keramische zeefdruk, diverse motieven, kleuren en patronen mogelijk.We hebben de 1e kleine aanpassingen op de website inmiddels gedaan en weer iets geleerd.
Dus vanaf heden, ook te vinden in de zoekmachines met de term rokersabri en rokersabri kopen.
Voor ons gehele assortiment, zie rookoverkappingen, Ons ruime aanbod zal u aangenaam verrassen, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.Hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten. We blijven leren.... en genieten van dit proces.

SKWshop, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Sport, straat en recreatie-hardware www.skwshop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten